Buffett-indicator voorspelt beursonweer

12:49 Terwijl de Bel20 op kousenvoeten richting 4.000 euro sluipt, waarschuwt de favoriete thermometer van Warren Buffett voor zware overwaardering van de (Amerikaanse) aandelenbeurs. 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD. Triatleten doken dan toch in veelbesproken Seine: bekijk hier de beste beelden van zwemsessies in Parijse rivier

Na de dagenlange hetze was het vanochtend dan toch zover. De olympische triatlons, zowel bij de vrouwen als de mannen, gingen door én zoals gepland werd er gezwommen in de Seine. Afgelopen nacht werd de waterkwaliteit van de rivier voldoende proper bevonden voor de wedstrijden. De vrouwen, met daarbij Belgen Jolien Vermeylen en Claire Michel, sprongen om 8 uur als

Lees meer »

Trio krijgt tot twee jaar cel voor afpersing klanten van prostitutiewebsite

Drie mannen uit Kortrijk zijn veroordeeld voor afpersing. Ze publiceerden een valse advertentie op een prostitutiewebsite, maar toen de klant naar de afgesproken plaats kwam, trof hij in de plaats van een meisje van plezier drie mannen aan die het op zijn geld hadden gemunt. Een van de slachtoffers werd geslagen met een fles.
The post Trio krijgt tot

Lees meer »

Verdachte Massimo N. blijft moord op Marc en Laura in Tenerife ontkennen, ondanks harde bewijzen: “Hij is onschuldig”

De familie van Massimo N., een van de drie verdachten voor de verdwijning en moord op Laura Trappeniers en Marc Olbrechts in Tenerife, blijft ontkennen dat de Belg iets met de zaak te maken heeft. “Hij is onschuldig”, zegt zijn vriendin. Toch beschikken de Spaanse autoriteiten over enkele concrete bewijzen en menen ze een ijzersterk dossier in handen te hebben.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin dreigt productie van kernwapens voor de middellange afstand herop te starten

De Russische president Vladimir Poetin dreigt ermee om de productie van kernwapens voor de middellange afstand opnieuw op te starten als de Verenigde Staten hun raketten stationeren in Duitsland of elders in Europa. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky belooft een betere verzorging voor oorlogsinvaliden in zijn land. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Man (51) bekent dat hij huisbaas om het leven bracht en daarna ook brand stichtte in Spiere-Helkijn: “Verklaringen nu toetsen aan onderzoek”

De 51-jarige man die verdacht wordt van de moord op Erik V. (74) uit Moorslede en brandstichting bij zijn ex-vriendin uit Spiere-Helkijn, heeft gedeeltelijke bekentenissen afgelegd. Dat bevestigt zijn advocaat Pieterjan Dens. “Mijn cliënt heeft zeer uitgebreide verklaringen afgelegd en die moeten nu getoetst worden aan het verder onderzoek”, aldus meester Dens.
The post Man (51) bekent dat hij

Lees meer »

“Hamas-commandant gedood bij droneaanval op auto” – VS sturen extra oorlogsschepen en gevechtsvliegtuigen om Israël te helpen

Bij een droneaanval op een voertuig in de Westelijke Jordaanoever is een commandant van Hamas gedood, melden Palestijnse media. De Verenigde Staten gaan dan weer extra oorlogsschepen en gevechtsvliegtuigen naar het Midden-Oosten brengen om Israël te helpen tegen een eventuele aanval van Iran en diens bondgenoten. Het gaat onder meer om oorlogsschepen en torpedojagers die uitgerust zijn om ballistische raketten

Lees meer »