Britse politie houdt klopjacht op man (26) na “gruwelijke” moord op drie vrouwen: “Mogelijk gewapend met kruisboog”

De Britse politie organiseert momenteel een grote klopjacht op een 26-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen. De slachtoffers van 25 jaar, 28 jaar en 61 jaar werden gisteravond even voor 19 uur aangetroffen in een huis in Bushey, ten noorden van Londen. Volgens de hulpdiensten waren ze zwaargewond en overleden ze ter plaatse. De politie spreekt van “gruwelijke feiten” en “een doelgerichte aanval”. 

Meer krantenkoppen in België

Eigenlijk kan ze nu al rentenieren: zoveel verdient Adele met haar concerten in München

Adele (36) heeft kosten noch moeite gespaard voor haar concertreeks in het Duitse München. Vanaf vrijdag staat de superster tien keer in een speciaal voor haar gebouwd stadion, met als opvallendste snufje het grootste en duurste videoscherm óóit. Tegelijkertijd brengt haar passage in München ook veel geld ín het laatje. Wat mogen haar fans verwachten? Wat staat er op haar

Lees meer »

Grote werken op de Kezelberg starten op 6 augustus

Op dinsdag 6 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer met de herinrichting van het kruispunt van de Kezelberg met de Ieperstraat in Moorsele en Dadizele. De voorbereidende werken op de Kezelberg zijn inmiddels achter de rug.
The post Grote werken op de Kezelberg starten op 6 augustus appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN KAART West-Vlaanderen is de sportiefste provincie, maar… atletiek- en gymnastiekclubs hopen op nieuwe leden dankzij de Spelen

Alle ogen zijn dezer dagen gericht op de West-Vlaamse olympiërs die het beste van zichzelf geven in Parijs. Wie nog iets meer duimt voor West-Vlaamse topprestaties, zijn atletiek- en gymnastiekclubs. Die verloren de afgelopen vier jaar samen meer dan 4.000 leden. “Een nieuwe imagoboost zou welkom zijn”, klinkt het. Hoe sportief is jouw gemeente? Ontdek het op onze kaart onderaan

Lees meer »

Ontwijding Ginstekerk niet aan de orde

Tijdens de jongste gemeenteraadszitting in Oostrozebeke kwam de oppositiepartij Inspraak.nu op de proppen met heel wat vragen rond het artikel in onze krant betreffende het gebruik van de Ginstekerk voor culturele doeleinden.
The post Ontwijding Ginstekerk niet aan de orde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spilhoeve krijgt label West-Vlaams streekproducent

Enkele weken na de opening van de hoevewinkel van Tinne Gyselinck (33) en Jonas Maes (35) uit Beselare kregen ze de titel van West-Vlaams streekproducent.
The post Spilhoeve krijgt label West-Vlaams streekproducent appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van 30 euro per dag tot helemaal gratis: hoeveel kost parkeren aan zee?

De afgelopen dagen trokken vele bezoekers en toeristen naar onze kust. Maar hoeveel ben je eigenlijk kwijt aan parkeerkosten als je met de auto naar de kust gaat? Over het algemeen geldt de regel: hoe verder je wegtrekt van het centrum of de kustlijn, hoe lager de prijs is en hoe langer je er geparkeerd mag staan. Wie sowieso een

Lees meer »

Slechte weer maakt sommige groenten en fruitsoorten duurder, andere net goedkoper: “Wat de consument momenteel betaalt, strookt niet met de productie”

Ondanks het donkere, natte voorjaar is het seizoensfruit nu minder duur dan een jaar geleden. Sterker nog: het is zelfs mede dankzij het slechte weer dat we ons fruit 8 procent goedkoper betalen. Voor verse groenten is de prijsdaling een stuk kleiner, slechts anderhalve procent. Jeroen Buyck van de federatie van groothandelaars legt uit hoe dat komt.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Iraanse hoogste leider geeft bevel om Israël rechtstreeks aan te vallen”

De Iraanse hoogste leider Ali Khamenei heeft het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen. Dat meldt de ‘New York Times’ op basis van drie anonieme bronnen. De ayatollah gaf de opdracht naar verluidt tijdens een spoedvergadering, kort nadat bekend raakte dat Hamas-leider Ismail Haniyeh om het leven gekomen was. Hoe krachtig die vergeldingsactie moet worden, is niet duidelijk.Volg

Lees meer »

Rodenbachwijk is klaar voor de driedaagse Aarthurfeesten

De Rodenbachwijk maakt zich op voor een driedaags feestweekend van vrijdag 2 tot zondag 4 augustus. Het zwaartepunt ligt zoals steeds op zondag met de bekende rommelmarkt. Na een regeneditie vorig jaar hoopt men nu terug op een zonnige rommelmarkt.
The post Rodenbachwijk is klaar voor de driedaagse Aarthurfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

FEMMES FATALES – Thaise masseuse ‘Honeybee’ pluimde de ene na de andere man en stak haar laatste verovering dood

Als een assisenhof samengeroepen wordt, dan is het in negen van de tien gevallen om een moorddossier te beslechten. Al te vaak wordt in de assisenzaal echter nóg een moord gepleegd: een karaktermoord. Heel soms op het slachtoffer, meestal op de mens in het beschuldigdenbankje. In het geval van Sararat Khaengraeng (36), de masseuse die in januari 2014 terecht stond

Lees meer »

Pakjesbezorger rijdt achteruit over Porsche

Ze worden al niet te vet betaald, dat is geweten. Dus kunnen we maar hopen dat deze Franse pakjesbezorger een goede verzekering heeft. Bij een bruusk manoeuvre reed hij letterlijk over een Porsche waarin een Belgisch koppel zat.

Lees meer »

Vier verdachten aangehouden voor reeks zware diefstallen in bedrijven

In de nacht van zondag 28 op maandag 29 juli zijn vier mannen opgepakt. Ze werden gearresteerd door de speciale eenheden van de Federale Politie na een achtervolging. Dat meldt de Federale Gerechtelijke Politie van West-Vlaanderen in een persbericht.
The post Vier verdachten aangehouden voor reeks zware diefstallen in bedrijven appeared first on KW.be.

Lees meer »