“Brad Pitt heeft geen contact meer met zijn volwassen kinderen”

“Hij heeft geen contact meer met zijn volwassen kinderen.” Volgens insiders is de band tussen Brad Pitt (60) en zijn kroost stilaan volledig verzuurd. Zijn oudere kinderen, waaronder de 18-jarige Shiloh, ziet de acteur vrijwel nooit meer. En ook met zijn jongere kinderen is het contact beperkt. 

Meer krantenkoppen in België

Liveblog Olympische Spelen – Rapper Snoop Dogg draagt olympische fakkel, Belgische delegatie “wil beter scoren dan in Tokio”

Vanavond wordt tijdens een grote openingsceremonie in hartje Parijs het officiële startschot gegeven van de Olympische Spelen. De dag begon echter dramatisch. Na doelgerichte brandstichtingen op het Franse spoor is het hogesnelheidsnetwerk ernstig verstoord. Het BOIC heeft zijn sportieve ambitie uitgesproken: "Beter scoren dan in Tokio." Toen behaalde de Belgische delegatie 7 medailles.

Lees meer »

KW Zomertip : De favorieten van Katrien Verfaillie

De uit Stavele afkomstige componiste, pianiste en zangeres Katrien Verfaillie trekt dit jaar als troubadour ‘van Dorp tot Dorp, van Krak tot Krak’ door West-Vlaanderen. Elk deelnemend dorp krijgt een strofe in het langste lied ooit, dat ze voorstelt bij de uitreiking van de nieuwe lichting Kraks van 2024. Katrien woont in Gent, maar deelt met plezier haar tips in

Lees meer »

Eigenlijk kan ze nu al rentenieren: zoveel verdient Adele met haar concerten in München

Adele (36) heeft kosten noch moeite gespaard voor haar concertreeks in het Duitse München. Vanaf vrijdag staat de superster tien keer in een speciaal voor haar gebouwd stadion, met als opvallendste snufje het grootste en duurste videoscherm óóit. Tegelijkertijd brengt haar passage in München ook veel geld ín het laatje. Wat mogen haar fans verwachten? Wat staat er op haar

Lees meer »