Botsing tussen twee wagens in Zedelgem: één persoon naar ziekenhuis overgebracht

Woensdagmiddag even over 14 uur gebeurde in de Loppemsestraat in Zedelgem een verkeersongeval. Door een nog onduidelijke reden reden twee personenauto’s op elkaar in.

In alle waarschijnlijkheid week een van de bestuurders van zijn rijvak af waardoor het tot een botsing kwam. Eén persoon werd naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was één rijvak versperd. De brandweer zorgde voor de nodige signalisatie. De politie leidde het verkeer in goede banen en deed de vaststelling. Beide voertuigen dienden getakeld te worden.

The post Botsing tussen twee wagens in Zedelgem: één persoon naar ziekenhuis overgebracht is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Lauwe en Dadizele helemaal in de ban van wielrenster Margot Vanpachtenbeke op de Olympische Spelen

Sacré Bleu! Margot Vanpachtenbeke (25) is vertrokken richting Parijs, waar ze zondag zal deelnemen aan de olympische wielerwedstrijd. Aan het thuisfront is dan weer een heuse Margot-Mania ontstaan, met foto’s en affiches van de atlete die overal in het straatbeeld te zien zijn. “De combinatie Lauwe en Dadizele? Het is grond voor topsporters!”
The post Lauwe en Dadizele helemaal

Lees meer »

Anderlecht kan maand geen beroep doen op Francis Amuzu

Anderlecht is weinig bezig geweest op de transfermarkt en heeft enkele sterkhouders moeten laten gaan. Bovendien viel winger Francis Amuzu ook uit voor een maand bij paars-wit. Ook bij de Kanaries was er een leegloop van jonge, talentvolle spelers. Welke van de twee ploegen wint zaterdag de wedstrijd?

Lees meer »

Pop-uprestaurant Bassud in Kasteel Ravenhof in Torhout

Van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 augustus strijkt het gastronomische restaurant Bassud vijf avonden vanuit de Zuidstraat neer in het Kasteel Ravenhof. Dat gebeurt voor het bijzondere concept Bassud@Ravenhof, dat kadert in het Kastelen- en Abdijenjaar van Westtoer. Bassud zorgt voor een culinair all-in menu, van aperitief tot koffie, voor de prijs van
The post Pop-uprestaurant Bassud

Lees meer »

Alle gecoöpteerde senatoren zijn bekend, alleen Vooruit vaardigt niemand af

Nu ook Vlaams Belang heeft bevestigd dat voormalig Kamerlid Hans Verreyt wordt voorgedragen als gecoöpteerd senator zijn alle namen van de gecoöpteerde senatoren bekend. Alleen de Vlaamse socialisten van Vooruit vaardigen geen gecoöpteerde senator af; partijvoorzitter Conner Rousseau had dat beloofd omdat hij zo wil duidelijk maken dat de Senaat beter wordt afgeschaft.

Lees meer »

KIJK. Kat Kerkhofs draait broeierige set in volle Rave Cave op Tomorrowland

Het is ook vandaag warm op Tomorrowland, en dat hebben de fans van Kat Kerkhofs (35) geweten. De presentatrice mocht – na twee eerdere passages in De Schorre – opnieuw het beste van zichzelf geven in de Rave Cave, zowat het kleinste podium op het terrein. Heel wat feestvierders moesten de set van Kat noodgedwongen buiten volgen. “Maar dat hebben

Lees meer »

Opnieuw koninklijke erkenning voor Daikin

Twee leidinggevenden van Daikin Europe hebben de titel van commandeur in de Leopoldsorde ontvangen. De grootste private werkgever in Oostende telt daarmee vier leden met deze titel.
The post Opnieuw koninklijke erkenning voor Daikin appeared first on KW.be.

Lees meer »