Bondscoach Sven Vanthourenhout over eerste Tour-helft van zijn olympiërs: “Remco kan deze topvorm nog twee maanden aanhouden”

De Tour is halfweg en de wegrit van de Olympische Spelen start al binnen 25 dagen. Bondscoach Sven Vanthourenhout analyseert het vormpeil van zijn vier renners in de weg-en tijdrit. “Remco is medaille-kandidaat in de tijdrit, maar Tarling en Ganna zijn de topfavorieten.” 

Meer krantenkoppen in België

Tienduizenden TGV-reizigers gestrand na stormschade in Frankrijk

In Frankrijk ondervinden 80.000 treinreizigers hinder van annuleringen en vertragingen op het spoor omdat lokaal stormweer schade heeft aangericht op het TGV-traject tussen Parijs en Lyon. In Parijs vinden op dit moment de Olympische Spelen plaats. Vorige week vrijdag, op de dag van de openingsceremonie, was het Franse TGV-netwerk het doelwit van grootschalige sabotage.

Lees meer »

Concreet bewijsmateriaal in moord op Marc en Laura in Tenerife? Verdachte Massimo N. blijft betrokkenheid ontkennen

De familie van Massimo N., een van de drie verdachten voor de verdwijning en moord op Laura Trappeniers en Marc Olbrechts in Tenerife, blijft ontkennen dat de Belg iets met de zaak te maken heeft. “Hij is onschuldig”, zegt zijn vriendin. Toch beschikken de Spaanse autoriteiten over enkele concrete bewijzen en menen ze een ijzersterk dossier in handen te hebben.

Lees meer »

Nu de vervaldatum van de vorige staatsbon nadert, wedijveren overheid en banken om uw centen: dit zijn de alternatieven

Begin september komt het geld van de populairste staatsbon ooit opnieuw vrij. En dat zorgt voor een wedloop tussen overheid en banken. De ene lanceert een nieuwe staatsbon. De anderen pakken uit met tal van alternatieven. Maar wat kan je doen met het geld dat weer vrijkomt? Wat zijn de alternatieven voor de nieuwe staatsbon? En waar houd je best

Lees meer »