Beer doodt jonge toeriste in Roemenië

In de Roemeense Karpaten is een negentienjarige vrouw overleden nadat ze was aangevallen door een beer. Dat meldt het Roemeense persbureau Mediafax.

 

Meer krantenkoppen in België

Lege gebouwen van Ghelamco in Ieper staan te koop

De gebouwen van Ghelamco in Ieper staan te koop. Op de site van de immomakelaar krijgen nieuwsgierigen de mogelijkheid een blik te werpen op de binnenkant, van wat ooit de West-Vlaamse basis was van de projectontwikkelaar. De verkoopprijs is niet bekend, deze wordt enkel op aanvraag meegedeeld.
The post Lege gebouwen van Ghelamco in Ieper staan te koop appeared

Lees meer »

Frans minister: “Elementen aangetroffen waarmee we denken snel te weten wie verantwoordelijk was voor aanval op treinverkeer”

In het onderzoek naar de sabotage op het Franse spoorwegnet zijn “bepaalde elementen aangetroffen waardoor we denken vrij snel te zullen weten wie verantwoordelijk is”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zaterdag verklaard op de Franse televisiezender France 2. Darmanin sluit sabotage vanuit het buitenland niet uit.

Lees meer »

Beer die Franse toerist nabij Gardameer aanviel afgeschoten

De berin die twee weken geleden een Franse toerist tijdens zijn ochtendwandeling heeft aangevallen, is afgeschoten. Dat meldt het provinciebestuur van Trente. De berin zou aan minstens zeven incidenten gelinkt zijn. Ontmoetingen tussen mens en beer komen steeds vaker voor in de regio.

Lees meer »