Bagageproblemen bij Brussels Airport: waarop heb je recht als je bagage nooit aankomt?

Door een technisch defect aan het bagagesysteem was er woensdagochtend veel hinder op de luchthaven van Zaventem. Veel reizigers vrezen dat ze vóór hun koffer op hun bestemming zullen toekomen. Wat kan je doen als jouw bagage vertraging oploopt of misschien zelfs nooit toekomt? Laura Clays van Testaankoop vertelt wat je bij aankomst best doet. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. DJ Khaled toont vriezer met maar liefst 45 ijssoorten, maar krijgt meteen kritiek: “Wat een vreselijk gedrag”

DJ Khaled heeft op Instagram een video gedeeld waarin hij een inkijk geeft in zijn keuken. Meer bepaald in zijn diepvries, die meteen veel aandacht trekt. Er valt dan ook een gigantisch assortiment aan ijssoorten te bewonderen. Van potten ijs tot ijssandwiches en ijshoorntjes, in totaal zijn er maar liefst 45 verschillende soorten. Al krijgt de producer ook heel wat

Lees meer »

Maatwerkbedrijf in Gentbrugge geeft herbruikbare Gentse Feesten-beker grondige wasbeurt: “Over 8 dagen allemaal proper en gestapeld”

De Gentse Feesten zijn voorbij en dat betekent dat de nieuwe uniforme herbruikbare beker, die op 9 pleinen gebruikt werd, een extra grondige wasbeurt krijgt. Dat gebeurt om de bekers te kunnen stockeren en later ook door te verhuren. 3 maatwerkbedrijven nemen samen bijna 400.000 exemplaren voor hun rekening. Een groot deel komt bij Groep Intro in Gentbrugge terecht, waar

Lees meer »

Technische Scholen Mechelen koopt bedrijfsgebouw op Douaneplein: “Ideaal voor auto- en houtopleidingen”

Technische Scholen Mechelen (TSM) koopt een gebouw van transportbedrijf Ninatrans op het Douaneplein om er opleidingen in onder te brengen waarvoor veel praktijkruimte nodig is. "Voor onder andere onze auto- en houtopleidingen is een locatie net buiten het stadscentrum ideaal", zegt technisch adviseur en coördinator van de scholengroep Christoph Bernaerts. Ten vroegste in september 2026 zal de campus opengaan.

Lees meer »

Goud voor Pieter en Christa

Pieter Denys (72) en Christa Horré (69) uit de Kapucijnenlaan zakten af naar het stadhuis van Izegem waar hun gouden huwelijksjubileum een officieel tintje kreeg.
The post Goud voor Pieter en Christa appeared first on KW.be.

Lees meer »

Renata Blondeel stelt eigen werken tentoon in bibliotheek

De hele maand augustus stelt Renata Blondeel haar schilderijen tentoon in de bib van Izegem. Zij kreeg de kunstmicrobe te pakken bij haar werkgever en kunstliefhebber Roger Vanthournout van Aurora. “Na een periode van realistische schilderijen evolueerde ik naar meer abstract werk”, zegt Renata.
The post Renata Blondeel stelt eigen werken tentoon in bibliotheek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Technologische blunders van Secret Service kostten Trump bijna het leven: “We hadden hem misschien kunnen tegenhouden”

Dat de Amerikaanse Secret Service fouten heeft gemaakt in de dagen, uren en minuten voor de mislukte moordaanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, is al langer duidelijk. Weken na de aanslag komen nieuwe details bovendrijven die dat nogmaals bevestigen. Uit een hoorzitting in de Senaat blijkt dat de geheime dienst de aanslag niet kon voorkomen door technologische blunders.

Lees meer »

Joodse man wil krantenartikel laten lamineren, maar werkneemster weigert te helpen omdat ze “pro-Palestina” is

In Melbourne is er een opmerkelijke discussie ontstaan tussen een Joodse man en een werkneemster van Officeworks, een winkelketen dat kantoorbenodigdheden verkoopt. De man wilde er een artikel uit de krant Australian Jewish News laten lamineren, maar de vrouw weigerde hem te helpen. “Ik profileer me als pro-Palestina”, zei de vrouw. “We hebben het recht om opdrachten te weigeren.”

Lees meer »