Baby overleden in Ukkel door vallende tak tijdens noodweer

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vanaf 2 augustus is de nieuwe Jommekesstrip ‘Potvis Valentijn’ exclusief te koop in Koksijde

Op vrijdag 2 augustus lanceren de gemeente Koksijde en Standaard Uitgeverij het nieuwe album van Jommeke, ‘Potvis Valentijn’, exclusief in Koksijde. In dit album (nummer 322) krijgen potvis Valentijn en het nieuwe NAVIGO Visserijmuseum een centrale rol. Koksijde staat die dag in het teken van Jommeke.
The post Vanaf 2 augustus is de nieuwe Jommekesstrip ‘Potvis Valentijn’ exclusief te

Lees meer »

Chinese waarschuwing aan Filipijnen over Amerikaanse raketten

Als de Filipijnen een recent afgesloten akkoord, bedoeld om de spanningen in de Zuid-Chinese Zee te doen afnemen, schenden, zal Peking “met vastberadenheid” reageren. Daarvoor heeft de Chinese minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi zijn Filipijnse ambtgenoot Enrique Manalo gewaarschuwd.

Lees meer »

LIVE. Biden en Harris verwelkomen drie door Rusland vrijgelaten Amerikanen – VS hadden Navalny bij uitwisseling gevangenen willen betrekken

Rusland en enkele westerse landen hebben donderdag 26 gevangenen geruild, waaronder de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich en de voormalige Amerikaanse marinier Paul Whelan. Dat zegt Turkije, dat de gevangenenruil coördineert. Het zou gaan om de grootste gevangenenruil tussen Rusland en het Westen sinds het einde van de Koude Oorlog. Volg alle updates over deze historische deal in onze liveblog.

Lees meer »

Bewoner (61) raakt gewond nadat hij brandende frietketel in rijwoning in Izegem probeert te blussen met water

Langs de Izegemstraat in Ingelmunster woedde zondagmiddag een zware brand. Een achtergebouw brandde volledig uit. De bewoner probeerde wellicht een brandende frietketel te blussen met water. Hij kreeg veel rook binnen en werd met lichte brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.
The post Bewoner (61) raakt gewond nadat hij brandende frietketel in rijwoning in Izegem probeert te blussen met water

Lees meer »

Ex-radiopresentatrice is dakloos na geschil met verzekeringen: “Ik voelde mij onoverwinnelijk. Tot de dag van accident”

“Ik vraag me af hoe mijn leven er zonder die ramp uitgezien zou hebben”, zegt radiostem Els De Craecker (48), bekend van JOE en Nostalgie. Na graafwerken op een aanpalend terrein verzakte haar huis, waarop een lijdensweg van veertien jaar begon. Het getouwtrek met de verzekering deed de dakloze Els in een zware depressie belanden en uiteindelijk eindigde ze in

Lees meer »

? De Babymoord. Moeder steekt babylijkje in vuilniszak, maar zegt zwangerschap niet te herinneren: “Pathologische leugenaar”

Op 30 maart 2005 doet een vuilnisman een gruwelijke ontdekking in Maldegem: een babylijkje tussen het vuilnis. DNA-onderzoek wijst naar de vrouw die het kind baarde. Maar die beweert niets van een zwangerschap te weten, laat staan van een bevalling. “Zij heeft dat kind gedood en op sluwe wijze doen verdwijnen”, zegt de psychiater. De HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de

Lees meer »