Anny en Freddy vieren 60 jaar huwelijk in Veurne

Op zaterdag 6 juli werden Anny Pieters en Freddy Staen ontvangen op het stadhuis van Veurne ter gelegenheid van hun diamanten jubileum.

Freddy (°1945, Brussel) en Anny (°1946, Ukkel) zijn uit het Brusselse afkomstig. Ze trouwden op 4 juli 1964 in Laken. Anny was boekhoudster en Freddy werkte bij het toenmalige Sabena, waar hij de kans kreeg om naar Afrika te vertrekken. Toen Sabena definitief de deuren sloot, kwam het gezin terug naar België. Ze kochten een huis in Veurne. Hun zoon Patrick trouwde met Joëlle. Zij zijn de gelukkige ouders van Alizée en Ophélie.

The post Anny en Freddy vieren 60 jaar huwelijk in Veurne is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Cercle-verdediger Jesper Daland trekt naar Cardiff City

Jesper Daland trekt na drie seizoenen de deur achter zich dicht bij Cercle Brugge. De Noorse verdediger en sterkhouder van Cercle vertrekt naar de Engelse tweedeklasser Cardiff City en ondertekende in de Welshe hoofdstad een contract van vier seizoenen. Beide clubs maakten de overgang dinsdag wereldkundig.
The post Cercle-verdediger Jesper Daland trekt naar Cardiff City appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. “Oekraïense leger probeert nu ook Russische provincie Brjansk binnen te vallen”

Volgens de gouverneur van de Russische provincie Brjansk heeft het Oekraïense leger geprobeerd om de provincie (ten westen van Koersk) binnen te vallen. In de nacht van dinsdag op woensdag heeft het Russische leger dan weer elf drones neergehaald die in de richting van de Russische hoofdstad vlogen. Dat zegt de burgemeester van Moskou. “Het gaat om een van de

Lees meer »

KIJK. Robby maakt ‘krasse’ indruk in ‘B&B zoekt lief’: hij wast Patricia’s auto, maar doet dat met schuurspons

“Heel de auto is beschadigd, oh my god.” Het had een aangename verrassing moeten zijn voor B&B-uitbaatster Patricia, waarmee Robby punten zou scoren. Hij heeft Patricia’s wagen volledig schoongemaakt, maar heeft zich wel vergist van spons. “Heeft hij dat nou gedaan met een schuurspons?!”, schrikt Patricia als ze de vele krassen op haar auto ziet.

Lees meer »

Worden muggen ook in België verspreiders van tropische ziektes? Sciensano zoekt het uit, maar moet eerst op zoek naar… muggen

Op één plaats zijn muggen wel van harte welkom deze zomer: gezondheidsinstituut Sciensano. Om komende winter genoeg muggen over te houden tijdens proeven om na te gaan of de insecten in tijden van klimaatopwarming ook in België tropische virussen zullen overdragen, komen wetenschappers zelfs muggenlarven ophalen bij mensen in de tuin.

Lees meer »

Rapid Boom wint eerste editie van Ieper Zonder Grenzen

Vijftien teams, mooi weer en een gezellige sfeer… De organisatoren blikken tevreden terug op de eerste editie van Ieper Zonder Grenzen op donderdag 15 augustus. De overwinning bij de mannen bij naar Rapid Boom, de Crazy Ladies namen de trofee van beste damesteam naar huis en Schetecanard kwam als beste gemende team uit de strijd.
The post Rapid Boom

Lees meer »

Oppositie in Venezuela zegt dat Maduro “politieke transitie” moet toestaan en roept op tot wereldwijd protesten roept op tot wereldwijd protest

President Nicolás Maduro van Venezuela moet een “politieke transitie” toestaan. Dat zegt de Venezolaanse oppositiekandidaat Edmundo González Urrutia. De Venezolaanse oppositieleidster Maria Corina Machado heeft de Venezolanen opgeroepen om op zaterdag 17 augustus massaal op straat te komen om erkenning te krijgen voor de “overwinning” van de oppositie bij de presidentsverkiezingen van 28 juli.

Lees meer »

Overstromingen en modderstromen door zware onweersbuien in Tirol

Op verschillende plekken in de Oostenrijkse regio Tirol hebben zware onweersbuien vrijdagavond voor overstromingen en modderstromen gezorgd. De brandweer moest op meer dan negentig plekken in de deelstaat ingrijpen, schrijft de Tiroler Tageszeitung. Op beelden die de Kronen Zeitung deelt, is te zien dat het water door de straten van St. Anton am Arlberg stroomt.

Lees meer »