“Alarmniveau Amerikaanse bases in Europa verhoogd vanwege mogelijke Russische sabotage”

Het alarmniveau op verschillende Amerikaanse legerbases in Europa werd opgetrokken omdat de Verenigde Staten inlichtingen hadden gekregen dat Rusland mogelijke sabotagedaden zou uitvoeren. Dat bericht de Amerikaanse zender ‘CNN’ op basis van verschillende mensen die kennis hebben van de zaak. 

Meer krantenkoppen in België

Hoofdcoach Pirates Oostende trekt naar Mons

De Ostend Pirates wordt in het American Football komend seizoen geleid door Frederik George want Andy Brutyn koos voor een nieuwe uitdaging, als hoofdcoach bij Mons Knights. “Ik woon al een zestal jaar in Wallonië, op de taalgrens. Deze club ligt dichter bij huis.”
The post Hoofdcoach Pirates Oostende trekt naar Mons appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Coudijzer viert 50-jarig priesterjubileum in Harelbeke

Tijdens een serene plechtigheid in de Sint-Salvatorkerk in Harelbeke werd priester Marc Coudijzer gevierd voor zijn gouden priesterjubileum. De eucharistie werd opgeluisterd door het Sint-Salvatorkoor in een volle kerk.
The post Marc Coudijzer viert 50-jarig priesterjubileum in Harelbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van 30 euro per dag tot helemaal gratis: hoeveel kost parkeren aan zee?

De afgelopen dagen trokken vele bezoekers en toeristen naar onze kust. Maar hoeveel ben je eigenlijk kwijt aan parkeerkosten als je met de auto naar de kust gaat? Over het algemeen geldt de regel: hoe verder je wegtrekt van het centrum of de kustlijn, hoe lager de prijs is en hoe langer je er geparkeerd mag staan. Wie sowieso een

Lees meer »

Emma Meesseman beleeft als Belgische vlaggendraagster op Olympische Spelen een van de mooiste momenten uit carrière

Emma Meesseman beleefde vrijdag als eerste Belgische vlaggendrager uit de basketwereld een historische avond tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs. “Ik kreeg er kippenvel van”, vertelde ze zaterdag op een persconferentie in Kortrijk, twee dagen voor de start van haar toernooi tegen Duitsland. “Het was een enorme eer en echt onvergetelijk. Ik heb een aantal geweldige momenten

Lees meer »

Campo Solar in Damme van start onder stralend zonnetje én met 100.000 zonnebloemen in bloei: “Weekendtickets? Daarvoor ben je al te laat”

Een fikse wolkbreuk boven het festivalterrein zorgde woensdagnacht nog even voor de nodige stress, maar de site van Campo Solar is nét op tijd volledig klaar voor een zuiders festivalweekend. De ticketverkoop loopt vlot en de organisatie mikt op zo’n 21.000 bezoekers. Wij gingen al even langs om het terrein te inspecteren.

Lees meer »

Diner van 475.000 euro met blauwe kreeft en roze macarons duwt begroting van ‘koning’ Macron in het rood

Emmanuel Macron is op de vingers getikt omdat hij te veel geld uitgeeft. Zo heeft een diner van bijna 475.000 euro voor de Britse koning Charles III met blauwe kreeft, roze macarons en exclusieve wijnen de begroting van het Élysée, het kantoor van de Franse president, verder in het rood geduwd. Dat meldt de politieke nieuwssite ‘Politico’ op basis van

Lees meer »