Al langer onderzoek naar kruispunt van dodelijk ongeval in Ham, Limburg kent in totaal 27 gevaarlijke punten

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderzoekt al langer hoe het kruispunt in Ham, waar maandagavond een dodelijk verkeersongeval plaatsvond, veiliger kan gemaakt worden. Het kruispunt tussen de Olmsesteenweg, de Zeventig Zillenweg en Wasseven staat bij het Agentschap op de lijst met gevaarlijke punten en werd in 2018 al eens grondig aangepakt. 

Meer krantenkoppen in België

Maximum 50 kilometer per uur in Olekenbosstraat tussen Deerlijk en Vichte

De snelheidslimiet is sinds kort aangepast in de Olekenbosstraat tussen Deerlijk en Vichte. Je mag er voortaan nog maximum 50 km per uur rijden. “De wijziging kwam er in samenspraak met de gemeente Anzegem omdat de Olekenbosstraat voor een gedeelte over hun grondgebied loopt”, stelt schepen van Mobiliteit Regine Rooryck (CD&V).
The post Maximum 50 kilometer per uur in

Lees meer »

Weerbericht: maandag wordt zomers

Maandag wordt het zomers met zon en af en toe enkele hoge wolkensluiers. De maxima stijgen naar 23 graden in de Hoge Venen, 26 graden aan de kust en 27 of 28 graden in het centrum. De wind uit oost tot zuidoost waait zwak tot soms matig. Langs de kust zal in de middag een matige zeebries uit noordoostelijke richting

Lees meer »

Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan staat voor iedereen klaar”

Burgemeester Wilfried Vandaele gaf vooralsnog geen namen prijs van de lijst waarmee hij in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. Wel geeft hij mee dat een tiental van de kandidaten uit Wenduine en Harendijke afkomstig zijn, en noemt als voorbeeld de 48-jarige uitbater van de Wielingenbar Ayhan Yeter.
The post Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan

Lees meer »

Lokeren-Temse strikt ervaren West-Vlaming Olivier Myny van Dender

Tweedeklasser Lokeren-Temse neemt Olivier Myny over van promovendus Dender, zo maakte de Oost-Vlaamse club bekend op zijn website. De 29-jarige flankspeler ondertekent op Daknam een contract voor twee seizoenen.
The post Lokeren-Temse strikt ervaren West-Vlaming Olivier Myny van Dender appeared first on KW.be.

Lees meer »