AI kan eet- en drinkbuien voorspellen bij wie stoornis heeft

14:52 Onderzoek van de KU Leuven en de University of California, Berkeley biedt nieuwe inzichten op de omstandigheden die eet- en drinkbuien veroorzaken bij mensen met een eet- of alcoholstoornis. Een voors… 

Meer krantenkoppen in België

De leescultuur gaat er in Oostrozebeke niet op achteruit: “Kwart kinderen komt langs”

“De bewering dat er niet meer gelezen wordt , klopt helemaal niet”, verzekert bibliothecaris Vincent Deldaele. Naar aanleiding van de Boekenpeloeze waarop de bibliotheek ’t Kraaiennest een ruim assortiment van boeken, tijdschriften en DVD’s tegen een prikje van de hand doet, maakt bibliothecaris Vincent Deldaele even een stand van zaken over de Oostrozebeeke leescultuur.
The post De leescultuur gaat

Lees meer »

Een half jaar geleden schoven ze hun twijfels opzij: Karl Vannieuwkerke (53) vindt de liefde bij Tine Maertens (31)

Karl Vannieuwkerke (53) heeft z’n hart verloren aan Tine Maertens, een 31-jarig cd&v-gemeenteraadslid in Koekelare. Dat schrijft ‘Dag Allemaal’. Het nieuws komt enkele weken nadat bekend raakte dat Karl gebroken heeft met Caroline Vereenooghe (38), mama van z’n twee jongste zoontjes. Wie is Maertens, hoe leerden zij elkaar kennen en hoe lang zijn ze al samen?

Lees meer »

Céline Schoefs uit Hasselt danst in openingsceremonie Olympische Spelen

Danseres Céline Schoefs uit Hasselt zal meedansen in de officiële openingsceremonie van de Olympische Spelen. Alle dansers en danseressen van het Franse dansgezelschap Ballet de Lorraine zitten momenteel gretig te wachten om hun dansroutine van 10 minuten uit te voeren aan de Seine. "Vooral heel veel wachten en stress voor de praktische zaken", vat Céline samen.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Iran waarschuwt Israël: “Nieuwe militaire avonturen in Libanon kunnen onvoorziene gevolgen hebben”

Het Israëlische leger heeft luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte. Iran waarschuwt Israël intussen dat nieuwe militaire “avonturen” in Libanon “onvoorziene gevolgen” kunnen hebben. Volg alle

Lees meer »

Goud voor Pieter en Christa

Pieter Denys (72) en Christa Horré (69) uit de Kapucijnenlaan zakten af naar het stadhuis van Izegem waar hun gouden huwelijksjubileum een officieel tintje kreeg.
The post Goud voor Pieter en Christa appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eigenlijk kan ze nu al rentenieren: zoveel verdient Adele met haar concerten in München

Adele (36) heeft kosten noch moeite gespaard voor haar concertreeks in het Duitse München. Vanaf vrijdag staat de superster tien keer in een speciaal voor haar gebouwd stadion, met als opvallendste snufje het grootste en duurste videoscherm óóit. Tegelijkertijd brengt haar passage in München ook veel geld ín het laatje. Wat mogen haar fans verwachten? Wat staat er op haar

Lees meer »

LIVE OLYMPISCHE SPELEN. “Verrast door wegdek”: Van Aert, Evenepoel en Kopecky – die met corona uit Giro Donne kwam – blikken vooruit naar tijdrit

Parijs is helemaal klaar voor de dertigste editie van de Olympische Spelen. Morgen is de openingsceremonie, zaterdag komen de eerste Belgen in actie. Onder meer de tijdrit bij de mannen en vrouwen staat dan geprogrammeerd. Met Remco Evenepoel, Wout van Aert en Lotte Kopecky. Zij spraken in de namiddag met de pers.

Lees meer »

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »