“Afspraak straks in het échte hooggebergte”: Pogacar laat zich ondanks mentaal tikje geen twijfels aanpraten

Knappe ritzege voor Jonas Vingegaard, vond ook Tadej Pogacar. Maar dat de Deen hem een mentaal tikje verkocht? Neen, zo zag hij het niet. “Het verschil tussen ons was zeer miniem. Wat aangeeft dat Jonas écht wel zijn topvorm beet heeft.” Lees: bij Visma-Lease a Bike mogen ze stilaan stoppen met mist spuien. 

Meer krantenkoppen in België

Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams: “We werken met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”

Na een geslaagde tweede deelname aan het culinair event Kok@Zee mocht bakkerij Petris uit Wenduine het kwaliteitslabel ‘100% West-Vlaams’ op zak steken. “Het label betekent voor ons wel wat: we drukken onze naam in West-Vlaanderen, met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”, zegt zaakvoerder Tristan van bakkerij Petris.
The post Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams:

Lees meer »

Dagje Warandefestival op het speelplein in Torhout: stad trakteert met frietjes en frikandellen

Halverwege de zomerse speelpleinwerking op De Warande is het traditioneel tijd voor een hoogdag: het Warandefestival op vrijdag 26 juli. De animatoren voorzien van 10 tot 17 uur tal van leuke evenementen en attracties. Ook de ouders, grootouders en sympathisanten zijn welkom, met name vanaf 16 uur voor een lekker drankje in de ouderbar.
The post Dagje Warandefestival op

Lees meer »