22-jarige Antwerpenaar verdrinkt door sterke stroming in Indonesische zee

In Indonesië zijn vijf toeristen gegrepen door een golf bij Parangtritis Beach. Twee van hen zijn overleden, onder wie een 22-jarige Antwerpenaar. Dat schrijven Indonesische nieuwsmedia. Een andere Antwerpse toerist van 51 jaar zou nog in het ziekenhuis liggen.

 

Meer krantenkoppen in België

Liveblog Olympische Spelen – Rapper Snoop Dogg draagt olympische fakkel, Belgische delegatie “wil beter scoren dan in Tokio”

Vanavond wordt tijdens een grote openingsceremonie in hartje Parijs het officiële startschot gegeven van de Olympische Spelen. De dag begon echter dramatisch. Na doelgerichte brandstichtingen op het Franse spoor is het hogesnelheidsnetwerk ernstig verstoord. Het BOIC heeft zijn sportieve ambitie uitgesproken: "Beter scoren dan in Tokio." Toen behaalde de Belgische delegatie 7 medailles.

Lees meer »

Christel Van Schoonwinkel heeft vrede met heruitzendingen ‘De kotmadam’: “Zo blijf ik eeuwig jong, tenminste op tv”

‘De kotmadam’ was een broedplaats voor jong acteertalent. Onder hen ook Christel Van Schoonwinkel (56), die er 33 jaar geleden haar debuut maakte als de sexy Betty. Nu de populaire VTM-reeks definitief stopt, zocht HLN haar op voor een exclusief gesprek over de begindagen, de goede band met haar overleden collega Odilon en de vele heruitzendingen. “Ik verdien daar ‘iets’

Lees meer »

De babysit valt niet onder de familiale verzekering: “Het is verplicht een verzekering voor huispersoneel te hebben”

Je bent verplicht een verzekering voor huispersoneel te hebben wanneer je een betaalde oppas voor je kinderen hebt, die niet via een bedrijf of vereniging tewerkgesteld wordt. Op die manier is de babysit voldoende verzekerd en draai jij niet voor de kosten op. "Dat zegt de Arbeidsongevallenwet", duidt Barbara Van Speybroeck van Assuralia, de Beroepsvereniging van Verzekeringsondernemingen.

Lees meer »

Stad Antwerpen regulariseert bouwovertredingen van vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary, Groen verontwaardigd

Oppositiepartij Groen in Antwerpen is er niet over te spreken dat de bouwovertredingen van vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary zijn geregulariseerd door de stad. Het luxehotel diende een nieuwe vergunningsaanvraag in om de overtredingen te regulariseren, en de stad heeft de aanvraag goedgekeurd. "Een onbegrijpelijke beslissing", vindt Groen-fractieleidster Ilse Van Dienderen.

Lees meer »

Handbagage niet op voorhand geboekt? Dat kost je dan 75 euro extra: trolley is nieuwe melkkoe van luchtvaartmaatschappijen

Populaire luchtvaartmaatschappijen hebben een nieuwe melkkoe gevonden: de trolley. Waar een traditioneel rolkoffertje vroeger nog tot de standaard handbagage behoorde, rekenen steeds meer maatschappijen bijkomende kosten aan. En die kunnen serieus oplopen. Bovendien hanteert zowat elke maatschappij andere regels en afmetingen. Welke trucs hanteren ze om je te laten bijbetalen? En kan je deze kost ook vermijden? Wij deden de

Lees meer »

Auto belandt tegen gevel van gloednieuw appartementsblok in Wervik

Helemaal op het einde van de Akademiestraat in Wervik belandde een auto dinsdagmorgen tegen de gevel van het nieuw appartementsblok De Leieoever. De schade bleef gelukkig beperkt. Er vielen geen gewonden.
The post Auto belandt tegen gevel van gloednieuw appartementsblok in Wervik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Huwelijksaanzoek valt bijna in het water: Rachel laat ring op strand vallen, net wanneer er een golf aankomt

Het huwelijksaanzoek van Rachel op een strand in Cancun, Mexico viel bijna letterlijk in het water. De Chinese vrouw wilde haar vriend Eason ten huwelijk vragen, maar de ring glipte uit haar handen. Het dure juweel verdween meteen onder een golf, waardoor het koppel in paniek schoot. Gelukkig kon een opmerkzame Eason de ring uit het zand plukken voordat een

Lees meer »