2 dagen feest, vuurwerk en peperdure cadeaus: petekind van prins Laurent viert 21ste verjaardag op grootse wijze

Omringd door een stapel cadeaus van de duurste merken vierde prinses Carolina van Bourbon-Sicilië haar 21ste verjaardag. The place to be was Porto Cervo in Sardinië, waar de prinses familieleden en vrienden optrommelde om deel uit te maken van het extravagante feest. Onder de Italiaanse zon blies het petekind van prins Laurent (60) de kaarsjes uit van een gigantische taart en danste ze tot in de vroege uurtjes. Ontdek hier alle details van dit koninklijke feestje. 

Meer krantenkoppen in België

Opent Israël na aanval ‘diep in Libanon’ tweede front? Expert: “Er dreigt een totale oorlog die eigenlijk geen enkele betrokken partij wil”

Israël viel in de nacht van zaterdag op zondag ‘diep in Libanon’ doelwitten van Hezbollah aan nadat die militie zaterdag een raketaanval had gelanceerd op de door Israël bezette Golanhoogte. Daarbij vielen twaalf doden. Betekent dit dat de oorlog in Gaza uitbreidt tot een groter regionaal conflict? Is Israël bereid een tweede front te openen, en hoe groot is de

Lees meer »

Man blijft in de cel voor moord op zijn beide dochters in Waardamme

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 45-jarige man uit Oostkamp met twee maanden verlengd. De man wordt verdacht van dubbele moord. Tijdens een moeilijke echtscheiding bracht Chris V. zijn beide dochters om het leven.
The post Man blijft in de cel voor moord op zijn beide dochters in Waardamme appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tuur Lietaert illustreert boeken op 16-jarige leeftijd: “Mijn vader is ook mijn baas”

Tuur Lietaert is ondanks zijn jeugdige leeftijd van alle markten thuis. De 16-jarige studeert niet alleen Latijn, maar daarnaast speelt hij ook gitaar en illustreert boeken. Wat begon met tekeningen maken voor de boeken van zijn papa, zou wel eens een staartje kunnen krijgen, want de jongeman tovert in een paar minuten een tekening vanuit zijn fantasie op zijn laptopscherm.<br

Lees meer »

Rescue Run komt naar Sint-Pieters

Wie klaar is om de uitdaging aan te gaan en levens te redden kan op donderdag 15 augustus deelnemen aan de Rescue Run op Domein Aan de Plas in Sint-Pieters. “Het gaat om een obstacle run met een levensreddend tintje.”
The post Rescue Run komt naar Sint-Pieters appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Seine blijft zorgen baren: na regenval is waterkwaliteit weer zo slecht dat training van triatleten wellicht geannuleerd wordt

De hevige regenval die sinds vrijdag in Parijs is gevallen, zal de waterkwaliteit van de Seine waarschijnlijk verslechteren en zo de geplande trainingssessies in de rivier in gevaar brengen. Daarvoor hebben de organisatoren zaterdag gewaarschuwd, al hebben ze vertrouwen dat de triatlonevenementen komende dinsdag en woensdag kunnen plaatsvinden.

Lees meer »

Pakjesbezorger rijdt achteruit over Porsche

Ze worden al niet te vet betaald, dat is geweten. Dus kunnen we maar hopen dat deze Franse pakjesbezorger een goede verzekering heeft. Bij een bruusk manoeuvre reed hij letterlijk over een Porsche waarin een Belgisch koppel zat.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Thomas Huyghe: “Ik wist soms niet wat ik aan je had, jij waarschijnlijk ook niet hoe ik over jou dacht”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot Thomas Huyghe. De televisiemaker mag altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Thomas Huyghe: “Ik wist soms niet wat ik aan je had, jij waarschijnlijk ook niet hoe ik over jou dacht” appeared first on KW.be.

Lees meer »