WIMBLEDON. Alcaraz-Medvedev en Paolini-Vekic zijn eerste halve finales, Sinner moet koffers pakken na vijfsetter

Met Wimbledon wordt het derde grandslamtoernooi van het jaar gespeeld. Wie worden de opvolgers van Carlos Alcaraz en Marketa Vondrousova? 

Meer krantenkoppen in België

Grote stroompanne in West-Vlaanderen door kabeldefect

Delen van West-Vlaanderen, met name het gebied rond Veurne, Oostduinkerke en Nieuwpoort, hebben in de nacht van woensdag op donderdag enkele uren zonder stroom gezeten.
The post Grote stroompanne in West-Vlaanderen door kabeldefect appeared first on KW.be.

Lees meer »

Annie ‘De Bomma’ Geeraerts (97) verhuist naar serviceflat na val: “Tijdens tweede nacht moesten we al op alarmknop drukken”

“Mijn dochter vond het niet meer verantwoord.” Ze woonde tot begin dit jaar alleen, maar ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (bijna 98) is nu toch verhuisd naar een serviceflat. Geen makkelijke stap, maar ‘De Bomma’ heeft er nieuw geluk gevonden, aan de zijde van haar vriend Paul. In een openhartig gesprek in ‘Dag Allemaal’ vertelt Annie eerlijk over haar oude dag. “Veel

Lees meer »

De Lijn krijgt toch vergunning voor nieuwe stelplaats in Wondelgemse Meersen, actievoerders blijven bosje bezetten

Vervoersmaatschappij De Lijn mag van de minister dan toch een nieuwe stelplaats voor trams en bussen bouwen in de Gentse deelgemeente Wondelgem. De Lijn heeft daarvoor nu een vergunning gekregen. Tegen de plannen protesteert een groep van 50 studenten van de Gentse universiteit. Volgens hen ligt er op de terreinen een stukje moeras van 500 jaar oud. Actievoerders blijven het

Lees meer »

Klachten over fitnessketen van Nicolas De Bruyn uit ‘The Sky is the Limit’: “Ik heb meer dan 500 euro betaald om van dat abonnement verlost te zijn”

Ziek worden en toch je abonnement niet kunnen opzeggen. Een maand sporten en alsnog voor bijna twee jaar moeten betalen. Het zijn maar enkele zaken die klanten overkwamen bij On Line Fitness, een keten die eigendom is van Nicolas De Bruyn uit het programma ‘The Sky is the Limit’. Dat blijkt uit onderzoek van HLN-consumentenexperte Safia Yachou. “Mensen beginnen met

Lees meer »

Brand in Anderlecht mogelijk ontstaan door oververhitting batterij

Vanmorgen is de brandweer van Brussel uitgerukt voor een brand in een loft op de 1e verdieping van een gebouw met 3 woonlagen in de Georges Moreaustraat in Anderlecht. De bewoners, een moeder en haar 2 jonge kinderen, werden tijdig gewekt door de aanwezige rookmelders. Mogelijk is de brand ontstaan door de oververhitting van een batterij.

Lees meer »

Kristel Verbeke verklapt geheimen van huwelijk met Gene Thomas: “Zelfs als het stormt gaan we zonder ruzie slapen”

“Ik hoop dat ik nooit overkom als een bitch, maar ik voel me wel een zakenvrouw.” Ja, er zijn gelijkenissen te bemerken tussen Kristel Verbeke (48) en haar personage uit het nieuwe theaterstuk ‘Hoog in de lucht’. In ‘Primo’ vertelt ze hoe het begon te kriebelen om weer op een podium te staan en praat ze honderduit over haar K3-verleden

Lees meer »

Kinderschoenwinkel Hip for Kids opent

In het weekend van 3 en 4 augustus opent de schoenwinkel Hip For Kids by Celine in de Torhoutsestraat 7 in Ruddervoorde. De opening is gekoppeld aan twee opendeurdagen met heel wat randanimatie voor kinderen.
The post Kinderschoenwinkel Hip for Kids opent appeared first on KW.be.

Lees meer »