Wilbert Schreurs over reclametendensen: ‘Ik benijd de reclamemakers van nu niet’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Het sexting-schandaal neem ik mee voor de rest van mijn leven”: Sean Dhondt verandert van job en wordt weldra papa

Een nieuwe woning, een nieuwe job en een eerste kindje op komst: het leven van Sean Dhondt (40) krijgt een frisse wending na enkele bewogen jaren. Zo werd hij vorig jaar ontslagen bij Qmusic en bleef het sexting-schandaal hem lang achtervolgen. “De zaak-Eveline was een ongelofelijke fout, maar de gevolgen waren wel buiten proportie”, klinkt het in ‘Primo’.

Lees meer »

Slechte weer maakt sommige groenten en fruitsoorten duurder, andere net goedkoper: “Wat de consument momenteel betaalt, strookt niet met de productie”

Ondanks het donkere, natte voorjaar is het seizoensfruit nu minder duur dan een jaar geleden. Sterker nog: het is zelfs mede dankzij het slechte weer dat we ons fruit 8 procent goedkoper betalen. Voor verse groenten is de prijsdaling een stuk kleiner, slechts anderhalve procent. Jeroen Buyck van de federatie van groothandelaars legt uit hoe dat komt.

Lees meer »

Drie opgepakte terreurverdachten zijn aangehouden

In Antwerpen zijn drie van de zeven terreurverdachten die donderdag waren opgepakt bij een reeks huiszoekingen in ons land, aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat meldt het federaal parket. De vermoedelijke terreurgroep zou gelinkt zijn aan ISKP, een tak van IS (Islamitische Staat), bevestigt het parket.
The post Drie opgepakte terreurverdachten zijn aangehouden appeared first on KW.be.

Lees meer »

De kleinzoon van John F. Kennedy – en de meest begeerde vrijgezel – trekt aandacht met nieuwe carrièreswitch

Een zoveelste telg van de Kennedy-dynastie duikt op. De 31-jarige Jack Schlossberg, de enige kleinzoon van oud-president John F. Kennedy, trekt de aandacht met zijn nieuwe bijverdienste als politiek verslaggever bij ‘Vogue’. Van TikTok-sensatie naar hartenbreker tot zelf toekomstig presidentskandidaat: het zoontje van is allesbehalve een saai figuur.

Lees meer »

Dodelijke raketaanval vanuit Libanon zet gemoederen (en raketten) op scherp: “Israëlisch grondoffensief is mogelijk, maar wat zou het einddoel zijn?”

Israël en de militie Hezbollah in Libanon bestoken elkaar al maandenlang, maar door de dodelijke aanval op de bezette Golanhoogte waarbij gisteren 12 Israëlische jongeren het leven lieten, neemt de vrees voor een rechtstreeks conflict opnieuw toe. VRT-journalist en Midden-Oostenkenner Jens Franssen denkt niet dat Israël meteen een tweede oorlogsfront zal openen. "De tol zou groot zijn, de winst waarschijnlijk

Lees meer »

Gigantische explosie in Bulgaarse vuurwerkfabriek: één dode, twee vermisten

Op de site van een vuurwerkfabriek in een voorstad van de Bulgaarse hoofdstad Sofia heeft zich een zware ontploffing voorgedaan. Hierbij zijn zes opslagplaatsen voor vuurwerk beschadigd geraakt. Een 49-jarige man is om het leven gekomen en zijn 20-jarige dochter heeft ernstige brandwonden opgelopen, aldus minister van Binnenlandse Zaken Kalin Stoyanov. Twee mensen worden nog vermist.

Lees meer »