Wijk rond Prins Albertlaan even zonder stroom

Een deel van de wijk rond de Prins Albertlaan in De Panne zat dinsdagochtend even zonder stroom. Dat kwam na een probleem dat maandagavond al ontstond.

Het probleem ontstond maandagavond rond 23 uur. “In de Prins Albertlaan trad een probleem op het laagspanningsnet op”, zegt David Callens van Fluvius. “Daardoor zat vanaf dat moment een aantal huizen in die straat zonder stroom. Het duurde echter een tijdje eer dat probleem kon opgelost worden. Daarom moest een cabine rond 5 uur even uitgeschakeld worden waardoor de wijk tussen de Prins Albertlaan en de Meeuwenlaan dinsdagochtend ook zonder stroom zat. Hier waren meer huizen getroffen maar het duurde niet lang. Rond 7 uur waren alle problemen opgelost en dan hadden ook de huizen in de Prins Albertlaan weer stroom.” (JH)

The post Wijk rond Prins Albertlaan even zonder stroom is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bosbrand in Californië in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat

De snel om zich heen grijpende bosbrand in het noorden van Californië is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat. Tot overmaat van ramp is voorlopig “0 procent” van de vuurzee onder controle, ondanks inspanningen van ongeveer 2.500 mensen, meer dan een dozijn helikopters en tal van blusvliegtuigen, aldus de lokale autoriteiten.

Lees meer »

Duitser ter dood veroordeeld in Wit-Rusland: video waarin hij bekent, roept vooral veel vragen op

In een opvallende video op de Wit-Russische staatstelevisie bekent de Duitser Rico Krieger dat hij van plan was een terroristische aanval uit te voeren. Hij zegt dat hij in opdracht van Oekraïne handelde. Het Wit-Russische gerecht veroordeelde Krieger tot de doodstraf, maar echt bewijs voor zijn schuld kan niet worden gevonden. De Wit-Russische mensenrechtenactivist Andrei Paluda heeft ook zijn twijfels

Lees meer »

Annie ‘De Bomma’ Geeraerts (97) verhuist naar serviceflat na val: “Tijdens tweede nacht moesten we al op alarmknop drukken”

“Mijn dochter vond het niet meer verantwoord.” Ze woonde tot begin dit jaar alleen, maar ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (bijna 98) is nu toch verhuisd naar een serviceflat. Geen makkelijke stap, maar ‘De Bomma’ heeft er nieuw geluk gevonden, aan de zijde van haar vriend Paul. In een openhartig gesprek in ‘Dag Allemaal’ vertelt Annie eerlijk over haar oude dag. “Veel

Lees meer »

Aanval op treinverkeer wordt “opgeëist” via e-mail in Franse media: daders mogelijk radicaal-links

Verschillende Franse en buitenlandse media hebben een e-mail ontvangen waarin de aanvallen op het Franse spoorwegnet van donderdagnacht worden opgeëist. Dat bevestigen bronnen bij het dossier aan het Franse persagentschap ‘AFP’. De mail is volgens ‘Le Parisien’ verstuurd vanop een beveiligd platform, dat in het verleden wel vaker door radicaal-links werd gebruikt. Volgens bronnen bij het onderzoek is er van

Lees meer »

Protestactie tegen zwaar vrachtverkeer in Lissewege

Woensdagavond hielden een aantal bewoners van Lissewege een protestactie aan het station van Lissewege naar aanleiding van het zwaar vrachtverkeer in hun dorp. Ondanks een verbod op zwaar vrachtverkeer in het centrum van Lissewege rijden nog altijd vrachtwagenchauffeurs, die voortgaan op hun GPS, het centrum binnen, waar ze zich vastrijden en soms schade aanrichten.
The post Protestactie tegen zwaar

Lees meer »

“Ze was echt bang”: mishandelingsvideo van Charlotte Dujardin is al jaren oud, waarom werd nu pas aan alarmbel getrokken?

De ‘klokkenluider’ die de video maakte waarop drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) een paard fysiek mishandelt, deed dat “om de dressuursport te helpen”. Dat zegt de advocaat van de anonieme persoon. Het filmpje blijkt zelfs al een paar jaar oud, maar de maker bracht het alsnog naar buiten. “Omdat het niet goed zou voelen als Dujardin in Parijs weer

Lees meer »