Waar betaalt u ‘rotatietarief’ en parkeergeld als laadpaalgebruiker?

12:25 Wie langer dan nodig een stekkerplaats bezet, moet in Antwerpen en Leuven extra geld betalen. Ook Brussel en Gent werken aan zo’n rotatietarief om laadpaalklevers te stimuleren hun volgeladen e-auto t… 

Meer krantenkoppen in België

“Het ergste wat ik ooit gezien heb”: hoe een 17-jarige tiener met een mes tekeerging op kinderdanskamp in Engeland

Alice was 9, Elsie 7 en Bebe nog maar 6. Onschuldige kinderen die maandag enthousiast naar een yoga- en dansworkshop, gewijd aan Taylor Swift, in het Engelse Southport trokken. Daar werden ze doodgestoken door een tiener. Wat bezielde hem? En wie was de lerares die kritieke verwondingen opliep toen ze de kinderen probeerde te redden? Reconstructie van het kinderdanskamp dat

Lees meer »

LIVE. 12 doden na raketaanval op voetbalveld waar kinderen aan het spelen waren – Israël reageert fors: “We staan voor een totale oorlog”

Bij een raketaanval vanuit Libanon op de door Israël bezette Golanhoogte zijn zeker twaalf doden gevallen. Volgens het Israëlische leger zijn de slachtoffers tussen de 10 en 20 jaar oud. De raket zou neergekomen zijn op een voetbalveld waar op dat moment de kinderen aan het spelen waren. Volgens de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken is “een volledige oorlog” tussen

Lees meer »

Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven”

Michaël Battheu nam deel met de Special Devils & Flames aan het internationale tornooi Gothia Cup. Met een derde plaats en onvergetelijke herinneringen blikt hij tevreden terug op zijn eerste internationale avontuur.
The post Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen

Een delegatie van het schepencollege trok zondagmiddag naar ‘t Prinsessenhof in Emelgem waar Albrecht David (82) en Marleen Verhelst (81) hun diamanten huwelijksjubileum vierden.
The post Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We hadden verwacht dat het leger harder zou zijn”: onze reporter wordt 10 dagen reservist in het Belgisch leger

Soldaten laten pompen voor straf, mag niet meer in het Belgisch leger. En voor reservisten zijn onderofficieren en officieren sowieso mild, stelt onze reporter Kasper Goossens vast tijdens zijn tiendaagse opleiding. Vrijwilligers zoals hij, ziet Defensie maar al te graag komen. “Reservisten radbraken, zou een héél slechte pr- en hr-tactiek zijn”, schrijft hij. “Toch heb ik afgezien.”

Lees meer »