Vlaamse singles daten op een jacht in de Middellandse Zee: “Ja, ook in zijn rijpere jaren kan een man nog puberaal verliefd zijn”

Als Vlaming verkast naar de Spaanse Costa Blanca, maar je zit daar alleen en zou graag een levenspartner vinden? Dan ga je toch gewoon op date op een jacht – want dat kan daar. Wij dobberden op de Middellandse Zee mee met Vlaamse singles, die al dan niet stiekem droomden van een match. Zou de lookalike van Jack Nicholson zijn prinses vinden? Vlogen er complimenten in het rond? “Knap moet ze niet zijn, maar liever ook geen gedrocht.” 

Meer krantenkoppen in België

Kris Declercq voor het eerst naar Vlaams parlement: “Ik wil meer middelen naar Roeselare halen”

Hilde Crevits krijgt opnieuw een prominente rol in de nieuwe Vlaamse regering. Als viceminister-president krijgt ze de bevoegdheden Binnenlands Bestuur, Inburgering en Integratie en Samenleving. Dat betekent ook dat er een plaatsje vrijkomt in het parlement.
The post Kris Declercq voor het eerst naar Vlaams parlement: “Ik wil meer middelen naar Roeselare halen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tiener (18) zit vast in auto die door defect plots meer dan 160 km/u rijdt, maar wordt gered door gewaagd manoeuvre van politieman

Een achttienjarige bestuurder vreesde midden september voor zijn leven toen de SUV waarmee hij reed plots uit zichzelf begon te versnellen. De defecte auto vloog met 160 km/u voorbij een politieman, die snel de achtervolging inzette. “Ik kon hem amper bijhouden”, klinkt het. “Hij bleef maar versnellen, maar de weg liep dood.” Dus moest de agent snel ingrijpen om het

Lees meer »

Zet het Europees Hof vrijdag de voetbalmercato op losse schroeven? “Deze zaak heeft een grote symboolwaarde”

Luxemburg is zelden het epicentrum van de voetbalmercato. Toch zullen alle clubbestuurders, spelersmakelaars en sportadvocaten vrijdag hun blik naar het Groothertogdom wenden. Het Europees Hof van Justitie buigt er zich over de vraag of en tegen welke voorwaarden voetballers hun arbeidscontract eenzijdig kunnen opzeggen. Is een nieuw Bosman-arrest in de maak? Of zouden de huidige transferregels hooguit wat bijgeschaafd moeten

Lees meer »

Frans politieagent krijgt zes maanden effectief voor onmenselijke behandeling ex-vriendin uit Kortrijk

Een Franse politieagent is in beroep veroordeeld tot zes maanden cel. Toen uitkwam dat zijn Kortrijkse partner hem al lange tijd bedroog, zouden de stoppen van de 52-jarige Pierre D. zijn doorgeslagen. Hij zou zijn vriendin urenlang hebben opgesloten in het toilet en zelfs op haar hebben geürineerd.
The post Frans politieagent krijgt zes maanden effectief voor onmenselijke behandeling

Lees meer »

Na sloop verloederde hoek bouwt woonmaatschappij zes sociale woningen voor budgethuren in Menen

Het Chinees restaurant op de hoek van de Kortrijkstraat met de Aug. Debunnestraat in Menen is verdwenen, net als vijf aanpalende woningen. In de plaats bouwt Woonmaatschappij Impuls begin volgend jaar zes eengezinswoningen. “We blijven inzetten op stadkernhernieuwing”, klinkt het.
The post Na sloop verloederde hoek bouwt woonmaatschappij zes sociale woningen voor budgethuren in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wie heeft Ludo uit Bredene gezien?

Op dinsdag 1 oktober 2024 omstreeks 11.30 uur verliet de 49-jarige VAN KERSCHAVER Ludo zijn woning gelegen in de Noordzeestraat te Bredene. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Ludo uit Bredene gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »