Vervolg op kaskraker ‘The Devil Wears Prada’ in de maak

De makers van ‘The Devil Wears Prada’ hebben goed nieuws: het geliefde verhaal krijgt namelijk een vervolg. Het is inmiddels al achttien jaar geleden dat we kennismaakten met de gevreesde hoofdredacteur Miranda Priestly (gespeeld door Meryl Streep) in de modekomedie/drama. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE TIJDRIT MANNEN. Evenepoel op koers voor goud! Hij is ruim snelste aan eerste tussenpunt, ook Van Aert sterk onderweg

Remco Evenepoel en Wout van Aert mikken vandaag op eremetaal voor België in de olympische tijdrit. Vooral Evenepoel behoort als wereldkampioen in de discipline tot een van de topfavorieten. Bezorgt hij ons land meteen een (gouden) medaille? Van Aert rolt om 17u06’30” van het startpodium, Evenepoel vertrekt als allerlaatste renner om 17u21’30”.

Lees meer »

Antwerpse Voka vraagt ontslag havenbaas Jacques Vandermeiren

Tot in Zeebrugge zindert de uitgelekte brief waarmee Voka Antwerpen-Waasland om het ontslag van havenbaas Jacques Vandermeiren vraagt. De Antwerpse ondernemersorganisatie vindt dat die te weinig naar de bedrijven luistert. Ook de Zeebrugse bedrijvenvereniging Apzi-Voka voelt een grotere afstand dan vóór de havenfusie.
The post Antwerpse Voka vraagt ontslag havenbaas Jacques Vandermeiren appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik bezocht al 99 landen, maargeraak maar niet aan honderd”: Midzomernachten met Yves Leterme

Hoe zou Yves Leterme, jarenlang boegbeeld van CD&V – gewezen Vlaams minister-president en twee keer premier van het land – de herfst van zijn leven doorbrengen? Volgend jaar wordt de Ieperling 65. “De eeuwigheid van het leven houdt mij toch steeds meer bezig.” Na zijn afscheid van de politiek, legde Leterme zich toe op diverse functies in internationale organisaties en

Lees meer »

“Dit is een grote f*ck you aan iedereen die niet meer in mij geloofde”: geëmotioneerde Nina Derwael plaatst zich voor brugfinale

Het kampioenenbloed drijft weer boven. Al haar harde zwoegwerk van de laatste maanden ziet Nina Derwael dubbel en dik beloond met een plekje in de brugfinale. De ontlading ging gepaard met tranen: “Alle emoties van de laatste maanden moesten eruit.” Komende zondag komt Derwael in actie voor de medaillestrijd: dromen mag, maar het goud ligt nu al klaar voor Kaylia

Lees meer »

Pv voor milieumisdrijf op Tomorrowland: 2 weekends op rij geen herbruikbare bekers gebruikt, festival riskeert miljoenenboete

De milieutoezichthouders van het Vlaamse departement Omgeving stellen een proces-verbaal op tegen het dancefestival Tomorrowland. De organisatie hield dit jaar nog vast aan het gebruik van wegwerpbekers, terwijl sinds juni vorig jaar in principe enkel herbruikbare bekers mogen. Voor dat milieumisdrijf riskeert Tomorrowland een boete van 2 miljoen euro.

Lees meer »

Bezoeker wordt onwel tijdens optreden 2Fabiola op Tabaksommegang en sterft even later in ziekenhuis

Zondag rond 18 uur legde 2Fabiola hun optreden stil op het terrein van Tabaksommegang, gelegen gedeeltelijk op het grondgebied Meulebeke en Ardooie, nadat een bezoeker onwel was geworden. De dienst 100 en MUG waren vlug ter plaatse. De bezoeker werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij even later is overleden.
The post Bezoeker wordt onwel tijdens optreden 2Fabiola op

Lees meer »

Marc Vanden Bussche (74) stopt onverwachts eind dit jaar als burgemeester van Koksijde: “Geef fakkel door aan volgende generatie”

Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche (74) stelt zich bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober niet opnieuw verkiesbaar. Tegen de verwachtingen in legt hij eind dit jaar zijn functie neer. Een duidelijke verklaring voor zijn keuze geeft hij niet. Eerste schepen Stéphanie Anseeuw (Open VLD) is voorgedragen als lijsttrekker van Team 8670, al moet het partijbestuur dat nog goedkeuren.

Lees meer »

Frans minister: “Elementen aangetroffen waarmee we denken snel te weten wie verantwoordelijk was voor aanval op treinverkeer”

In het onderzoek naar de sabotage op het Franse spoorwegnet zijn “bepaalde elementen aangetroffen waardoor we denken vrij snel te zullen weten wie verantwoordelijk is”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zaterdag verklaard op de Franse televisiezender France 2. Darmanin sluit sabotage vanuit het buitenland niet uit.

Lees meer »

Stranduitbater Christoph (54) merkt verloren gelopen meisje (11) op na urenlange zoekactie: “Ze had zich net op een ligbedje gezet, zo uitgeput was ze”

Aan het strand van Knokke-Heist was er woensdagavond grote paniek toen een 11-jarig meisje vermist is geraakt nadat ze voor het laatst in zee was gezien. Haar ouders sloegen alarm en konden na een grote zoekactie van een tweetal uur hun dochter opnieuw in de armen sluiten. “Toen ze haar mama zag, begon ze meteen te wenen”, vertelt Christoph van

Lees meer »

“Hier begon ons liefdesverhaal”: voor Nele Billiet en Jelle Vermeersch uit Tielt is Festival Dranouter een speciale plek

Festival Dranouter is voor verschillende mensen een speciale plek. Dat zullen Nele Billiet en Jelle Vermeersch (allebei 31) kunnen beamen. Het koppel uit Tielt leerde elkaar kennen op het festival en kondigde er vorig jaar de komst van hun eerste baby aan. Intussen zijn ze de trotse ouders van Noëlle geworden.
The post “Hier begon ons liefdesverhaal”: voor Nele

Lees meer »

Red Lions spelen gelijk tegen Argentinië in laatste overbodige groepswedstrijd

De Belgische hockeymannen hebben vrijdag in hun vijfde en laatste groepswedstrijd op de Olympische Spelen 3-3 gelijkgespeeld tegen Argentinië. Het was voor de Lions, de titelverdedigers, hun eerste puntenverlies op het hockeytoernooi in Parijs.
The post Red Lions spelen gelijk tegen Argentinië in laatste overbodige groepswedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »