“Van Super Valentino Starts tot Voodoo Republic”: Vijverkaffee heeft opnieuw boeiend programma klaar

Na een prachteditie vorig jaar, met tien dagen volle zon, heeft het team van het Vijverkaffee opnieuw enthousiast een vol programma in elkaar gestoken. Voor de negende editie werd gezorgd voor meer muziek én nieuwigheden op de kaart met twee nieuwe bieren en een pizzaoven.

“Op de kaart staan twee nieuwe bieren”, zeggen Jeroen Missinne en Tomas Madou, twee van de organisatoren van het Vijverkaffee. “Het alcoholvrije bier Ramon en het trappistenbier Ename van brouwerij Roman. We kochten een pizzaoven aan, die we tijdens het Vijverkaffee gebruiken. We kwamen samen met alle medewerkers en de nieuwe medewerkers om het bier te proeven en de pizzaoven uit te proberen. Op deze avond willen we hen in de watten leggen. Het is het ideale moment om opnieuw te connecteren, te babbelen en ideeën op te doen voor de komende edities.”

Vorig jaar haalde het Vijverkaffee iets meer dan 3.800 euro op. Het bedrag werd verdeeld over vijf goede doelen. “De goede doelen zullen dit jaar gelijklopend zijn. We gaan altijd op zoek naar een goed doel dat een affiniteit heeft met Lichtervelde of een Lichterveldenaar of dat ons nauw aan het hart ligt. Zoals bijvoorbeeld Boven de Wolken en vzw Kinderheld.”

Programma

Het Vijverkaffee vindt plaats van vrijdag 9 tot zondag 18 augustus bij Papes Putten. “Er zijn optredens van Super Valentino Starts, Huntsville Detectives, Lepopski, Les Arcs, Missy Sippy All Stars, Red Marbles en Voodoo Republic. Daarnaast zijn er de klassiekers zoals de barbecue, openluchtquiz, het kubb-tornooi en suppen. Vooruit met de kuit komt langs, dat is een bende dolle majorettes en rare muzikanten die optreden in en rond het publiek. Blikvanger is Begijn Le Blue met zijn vertelling Kijk. Hij komt vertellen over vogelspotten. Papes Putten is een ideale setting daarvoor. Voor de kinderen is er onder meer Larie en Apeschool, poppentheater Pardon Gaston, kindergrime, goochelaar Simon, kinderdans en clown öscr.”

Het Vijverkaffee vindt plaats van 9 tot 18 augustus bij Papes Putten. Alle info vind je opwww.vijverkaffee.be.

The post “Van Super Valentino Starts tot Voodoo Republic”: Vijverkaffee heeft opnieuw boeiend programma klaar is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Is de volgorde van de triatlon wel optimaal?

Of er dinsdagochtend effectief gezwommen wordt in de Seine, is nog onzeker. Maar als het gebeurt, dan als eerste discipline. Zwemmen, fietsen, lopen: de volgorde van de triatlon lijkt onwrikbaar. Misschien wel de veiligste volgorde, maar is het ook de snelste?

Lees meer »

Sparta Kruiseke in rouw door overlijden ex-speler Tiebe Blanckaert bij ongeval met de fiets

Voetbalclub Sparta Kruiseke is in diepe rouw door het overlijden van ex-jeugdspeler Tiebe Blanckaert (18) uit Geluveld. De jonge fietser kwam dinsdagmorgen om het leven tijdens het dwarsen van de expresweg N58, ter hoogte van de Oude Beselarestraat in Wervik.
The post Sparta Kruiseke in rouw door overlijden ex-speler Tiebe Blanckaert bij ongeval met de fiets appeared first on

Lees meer »

TUI-vlucht naar Alicante urenlang vertraagd, vluchten van en naar Deurne voorlopig via Zaventem: “Voeding voor ons dochtertje geraakt stilaan op”

Een dag nadat 300 reizigers van Tui de nacht in hotels rond Brussels Airport moesten doorbrengen en ook in Malaga een toestel van de luchtvaartmaatschappij aan de grond bleef, zijn er weer flink wat problemen. Zo werd een vlucht naar Gran Canaria afgelast en heeft een vlucht naar Alicante al bijna 8 uur vertraging opgelopen. “De voeding van ons baby’tje

Lees meer »

22 agenten gewond nadat menigte politie aanvalt bij moskee in Southport na valse speculaties over verdachte steekpartij

Bij een moskee in de stad Southport hebben zo’n tweehonderd mensen stenen en andere spullen naar de politie en de moskee gegooid. Daarbij zijn 22 agenten gewondgeraakt. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om aanhangers van de extreemrechtse, anti-islamitische English Defence League (EDL). In de stad werden maandag drie kinderen doodgestoken.

Lees meer »