Van Aert wil zichzelf terugvinden deze Tour: “Ik merk dat ik angstiger ben in het peloton”

 

Wout van Aert (29) is stellig: hij heeft de Tour nodig “om zichzelf terug te vinden als renner”. Dat gaat zeker over de benen, maar ook over het hoofd. Ook daar heeft zijn zware val in Dwars door Vlaanderen sporen nagelaten.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe de jeugdkampioen ook een topper werd bij de profs:het gouden parcours van Alexander Doom

Alexander Doom (27) begint in Parijs aan zijn tweede Olympische Spelen. De indoorwereldkampioen en Europese outdoorkampioen op de 400 meter is klaar voor een helse negendaagse, het resultaat van jarenlang trainen. “Alexander heeft een polyvalente opleiding genoten.” Vijf ijkpunten uit zijn carrière.
The post Hoe de jeugdkampioen ook een topper werd bij de profs:het gouden parcours van Alexander Doom

Lees meer »

Een huwelijksaanzoek, hopen hits en bakken humor: een emotionele Adèle trapt 10-delige concertreeks in München af

Het eerste optreden uit de 10-delige concertreeks van Adèle (36) in München is achter de rug. "Het was een 2 uur durende show vol humor, meezingers en hits", vertelt reporter Gitte Van Hoyweghen. Speciaal voor de Britse wereldster werd een indrukwekkende openluchtarena gebouwd, met "het grootste scherm ter wereld" en een dorp waar fans zich kunnen onderdompelen in ‘de wereld

Lees meer »

LIVE CERCLE BRUGGE-KILMARNOCK. Denkey mist strafschop na VAR-interventie

Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch is het alles of niet voor Cercle Brugge in de Europa League. Vanavond moet de Vereniging volop aan de bak tegen het Schotse Kilmarnock willen ze zich plaatsen voor de derde voorronde. Zetten ze hun Europese parcours verder met een thuisoverwinning? Kijk live op VTM2 en VTM GO, of mis niets van de actie

Lees meer »

Waarom wordt drinkwater voor ruim drie miljoen Vlamingen binnenkort duurder, terwijl ons verbruik afneemt?

We verbruiken steeds minder kraanwater, maar op een financiële beloning voor onze zuinigheid hoeven we niet te rekenen. De grootste drinkwatermaatschappij van Vlaanderen, De Watergroep, wil kraanwater vanaf volgend jaar duurder maken. Waarom zouden de tarieven moeten stijgen? En hoeveel zouden we meer betalen voor water uit de kraan? “We moeten 34.000 kilometer waterleidingen in goede staat houden.”

Lees meer »

Bosbrand in Californië in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat

De snel om zich heen grijpende bosbrand in het noorden van Californië is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat. Tot overmaat van ramp is voorlopig “0 procent” van de vuurzee onder controle, ondanks inspanningen van ongeveer 2.500 mensen, meer dan een dozijn helikopters en tal van blusvliegtuigen, aldus de lokale autoriteiten.

Lees meer »

IN BEELD – Première ‘Hot Summer Night’ in Het Witte Paard in Blankenberge: sterke show mét een showpiloot én échte polonaise!!!

De nieuwe avondshow ‘Hot Summer Night’ van Het Witte Paard in Blankenberge is er één om duimen én vingers bij af te likken. De internationale acts zijn supersterk, inclusief wat die showpiloot met zijn ‘stuntvliegtuig’ bracht én ook wat Rubel Medini voorstelde. Jaren geleden stond Rubel al in HWP en sindsdien volgen we hem tijdens zijn internationale carrière.
The

Lees meer »