Steen valt naar beneden van bankgebouw op Grote Markt Ieper na blikseminslag

Op de Grote Markt van Ieper is een brokstuk van een pand naar beneden gekomen na een blikseminslag. Het gaat om het bankgebouw van BNP Paribas Fortis. "Wat een geluk dat net niemand voorbijkwam", klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

Eén dag voor start Olympische Spelen worden in ons land terreurverdachten van hun bed gelicht: “Voorkomen is beter dan genezen”

De zeven verdachten die donderdagochtend vroeg werden opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een terreuraanslag, zouden aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP. Ook in Duitsland werden twee verdachten gearresteerd. Dat ze één dag voor de start van de Olympische Spelen van hun bed werden geplukt, is geen toeval.

Lees meer »

Bart De Wever zwemt in woelige wateren

In het oog van de storm is het rustig. Kan ik net zo goed eens lekker gaan zwemmen, moet Bart De Wever gedacht hebben. En hij plonsde samen met zijn twee zonen het Bonapartedok in, dat zondag voor het eerst werd opengesteld als zwemwater. Voor De Wever in blote bast was het vermoedelijk ook een uitje dat past in de

Lees meer »

Julie Puype neemt deel aan Miss België:“Wil jongeren altijd helpen”

Het kroontje van Miss België, een droom voor veel meisjes, ook voor de Hertsbergse Julie Puype (17). Ze droomt in de eerste plaats van de titel ‘Miss West-Vlaanderen’. Ze zal samen met 20 andere meisjes uit de provincie strijden voor die titel. De overwinning zou haar een ticket geven om deel te nemen aan de nationale Miss België-verkiezing.
The

Lees meer »

Garage brandt uit in Spiere-Helkijn na brandstichting

In Spierre-Helkijn is deze ochtend een garage uitgebrand. Het gaat volgens het parket om brandstichting. Er vielen geen slachtoffers. Het parket heeft ondertussen een deskundige aangesteld en de omstandigheden worden verder onderzocht.
The post Garage brandt uit in Spiere-Helkijn na brandstichting appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ben altíjd de gewone Emma Meesseman”: kapitein van Belgian Cats verwelkomt Kim Gevaert in haar ouderlijke woning in Ieper

Groot ontmoet grootser. Letterlijk dan toch wanneer Emma Meesseman (1m92), de kapitein van de Belgian Cats, Kim Gevaert (1m70) naar haar speciale plek uitnodigt: de ouderlijke woning in Ieper. Een fijne onderonsje tussen twee kampioenen dat eindigt met gesigneerde foto’s en een basketshirt voor dochter Nora. “Al mijn trofeeën staan in ’t kotje vanachter.”

Lees meer »