Rusland wil weduwe Navalny arresteren: opposante verdacht van “extremisme”

Rusland heeft dinsdag een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de verbannen opposante Joelia Navalnaya, de weduwe van Aleksej Navalny die in februari in een Russische strafkolonie is omgekomen. Ze wordt beschuldigd van “deelname aan een extremistische groepering”. 

Meer krantenkoppen in België

“Het succes van ‘De soep is aangebrand’ heb ik te danken aan Bart Peeters”: hoe gaat het nog met Anja Yelles?

“Vaak komen mensen me vragen: ‘Gij zijt toch die van de soep, hè?’” Het is een onsterfelijke Vlaamse hit, ‘De soep is aangebrand’, maar hoe zou het nog zijn met Anja Yelles (55)? In ‘Primo’ vertelt de ambiancezangeres alles over haar prothese, haar vriend die ze op Tinder leerde kennen en haar optreden op ‘Tien om te zien’ waar ze

Lees meer »

Gilles Van Bouwel wordt presentator van 60ste verkiezing Tineke van Heule

De organisatie van de Tinekesfeesten heeft aangekondigd dat Gilles Van Bouwel, schermgezicht en in het verleden nog De Mol in het gelijknamige tv-programma, de nieuwe presentator van de Tinekesfeesten in Heule wordt. Van Bouwel neemt de fakkel over van Erik Burke, die het eerder 25 jaar deed.
The post Gilles Van Bouwel wordt presentator van 60ste verkiezing Tineke van

Lees meer »

EXCLUSIEF. Pommelien Thijs krijgt hoofdrol in ‘Patsers’ van Adil en Bilall: “Zalig want zo’n film maken ze hier niet vaak”

“Haar werk in ‘Knokke Off ‘ was zó straf, ‘Patsers’ moest en zou met haar zijn!” En als twee Hollywoodregisseurs applaudisseren, past Pommelien Thijs (23) haar agenda aan. De populairste artiest van het moment gaat in de nieuwe film van Adil & Bilall een hackersnetwerk leiden. “Waar ik vooral naar uitkijk? De zotte actiescènes die ze voor mij bedacht hebben”,

Lees meer »

Plottwist in Spa-Francorchamps! Hamilton pakt zege in België na diskwalificatie van Russell, Verstappen klimt naar vierde plaats

De Grand Prix van België heeft een gigantisch staartje gekregen. George Russell dacht op waanzinnige wijze gewonnen te hebben op Spa-Francorchamps, maar na afloop bleek dat zijn Mercedes anderhalve kilo te licht was bevonden bij de weging. Als gevolg daarvan werd hij gediskwalificeerd en teamgenoot Lewis Hamilton uitgeroepen tot winnaar. Max Verstappen schoof op naar de vierde plaats.

Lees meer »

Post Title

Bepaalde delen, zoals de zuidelijke helft van onze provincie kregen afgelopen nacht op enkele uren tijd even veel neerslag te verwerken als normaal in augustus. “Er vormde zich ook over bepaalde regio’s een multicelstorm. Het onweer en de regen trekken verder landinwaarts en geleidelijk aan wordt het in West-Vlaanderen vandaag droog”, zegt weerman Geert Naessens.
The post appeared first

Lees meer »

Londen is attractie rijker: dolfijn gespot in de Theems

Er is een dolfijn gespot in de Theems vlak bij Bermondsey, in het zuidoosten van Londen. En ook bij Putney, in het zuidwesten, zwom er eentje rond. Of het om hetzelfde dier ging, is nog niet duidelijk, maar het is alleszins uitzonderlijk. Als het dier niet snel terug naar volle zee zwemt, vrezen experts wel voor het ergste.

Lees meer »