Romantiek in Londen: Hugh Grant en Renée Zellweger kussend gespot tijdens opnames van vierde ‘Bridget Jones’-film

Daniël Cleaver is terug. Acht jaar na de laatste film kruipt Hugh Grant namelijk weer in de huid van zijn ‘Bridget Jones’-personage. Samen met hoofdrolspeelster Renée Zellweger werd hij gespot in de straten van Londen tijdens de filmopnames van de vierde film ‘Mad About The Boy’. 

Meer krantenkoppen in België

Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet om te stimuleren, maar om aan te zetten tot deponeren”

Wie aan jeugdhuis Skalul in Lendelede op een ludieke manier zijn of haar mening wil verkondigen, kan voortaan een beroep doen op de ‘peilingasbak’ die er aan de muur hangt. Je kan er je sigarettenpeuk in kwijt en tegelijk je stem geven bij enkele ludieke polls.
The post Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet

Lees meer »

Union treft Rangers, Slavia Praag, Lille of Salzburg in derde voorronde Champions League, ook Cercle en Gent gaan maandag in de trommel

Union gaat maandag de bokalen in voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. De Belgische vicekampioen en bekerwinnaar is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor. Ook Cercle Brugge en AA Gent kennen dan hun mogelijke tegenstander in de derde voorronde van respectievelijk de Europa League en de Conference Leauge.

Lees meer »

Achter de schermen op Tomorrowland, bij het testlab voor in beslag genomen drugs: “141 stalen getest, vooral XTC, cocaïne en ketamine”

Nieuw in de backstage van Tomorrowland: een testlab van het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC). Alle in beslag genomen drugs tijdens het festival worden er getest op hun samenstelling: 141 stalen al op vrijdag. “Vooral stimulerende middelen, zoals XTC, cocaïne en ketamine, maar ook cannabis”, zegt het NICC aan VRT NWS. “Voorlopig hebben we festivalgangers nog niet rechtstreeks

Lees meer »

Consument vindt Belgische producten vaak lekkerst, maar ook duurst

Belgische chocolade, een smaakvolle tomaat of lekkere lokale ham. We grijpen graag naar Belgische voeding, zo blijkt uit nieuw onderzoek. Vaak vinden we die beter én smakelijker. Maar ook duurder. “Op het einde van de rit is het prijskaartje nog altijd het belangrijkste”, zeggen onderzoekers. Welke Belgische producten kopen we het meest? En wat maakt ze precies zo duur?

Lees meer »

Vrachtwagenchauffeur overleden bij tragisch ongeval in Zeebrugge

Op een bedrijventerrein in Zeebrugge is vrijdagavond een 51-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het slachtoffer werd aangereden door een 68-jarige collega die hem zijn parkeerplaats wilde laten overnemen.
The post Vrachtwagenchauffeur overleden bij tragisch ongeval in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Peumans wordt lijstduwer voor N-VA in Riemst, Dirk Jacobs is lijsttrekker

Jan Peumans wordt de lijstduwer voor N-VA in Riemst bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Dat schrijft Het Belang van Limburg en het nieuws wordt bevestigd aan VRT NWS. Vanop dezelfde plek haalde hij bij de Vlaamse verkiezingen op 9 juni 22.000 persoonlijke voorkeurstemmen en raakte hij verkozen. Peumans zetelt momenteel in de gemeenteraad in Riemst. De lokale arm van

Lees meer »

Joris en Annelies runnen Hoeve Pante in Zedelgem: “Onze biomelk proef je in ons eigen hoeve-ijs”

Joris Pante en Annelies Wybo runnen Hoeve Pante in de Zaggebroekstraat. Ze namen de ouderlijke boerderij van Joris’ ouders over en maakten de omschakeling naar biolandbouw. Ondertussen bereiden ze ook al een decennium heerlijke ijsjes. “Stracciatella is al jaren de populairste smaak op een hoorntje.”
The post Joris en Annelies runnen Hoeve Pante in Zedelgem: “Onze biomelk proef je

Lees meer »

Ieperling Marvin Odent mag naar de Paralympische Spelen

Marvin Odent (41) uit Hollebeke is door het Belgian Paralympic Committee geselecteerd voor de Paralympische Spelen, van 28 augustus tot en met 8 september in Parijs. De Ieperling doet aan handbiken en is lid van de club Spirit Of Handcycling uit De Panne.
The post Ieperling Marvin Odent mag naar de Paralympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

In deze ‘automatengemeente’ haal je zowat alles uit de muur, van pralines over bloemen tot… zeepieren: “Eigenlijk hoop ik dat dit niet de toekomst is”

Bloemen, gebraden kippen maar ook pralines of bier: in ‘automatengemeente’ Kapellen haal je het allemaal uit de muur. Zelfs de hengelsportliefhebber haalt er na sluitingsuur zijn maden en zeepieren gewoon uit de automaat. Asociaal? “Nee hoor, als ik iemand aan die automaat zie staan, kom ik altijd even naar buiten.”

Lees meer »