Playboy-danseres klaagt Amerikaanse zender aan na uitzenden naaktbeelden: “Mijn man en kind zijn kapot van verdriet”

Danseres Jennifer Jauregui klaagt het Amerikaanse A&E aan. Dat doet ze nadat de zender beelden had uitgezonden waarin ze te zien is terwijl ze danst met alleen groene bodypaint op haar lichaam.

 

Meer krantenkoppen in België

Nu Tesla-baas fake video van Kamala Harris deelt: waarom Elon Musk de Democraten de rug toekeert

Tesla-baas Elon Musk heeft op zijn sociale netwerk X een nepfilmpje van de Democratische presidentskandidaat Kamala Harris gedeeld. In die zogenoemde ‘deepfake’-video ‘zegt’ Harris onder meer dat president Joe Biden “seniel” is. Opvallend, want in 2020 stemde Musk nog op Biden. Waarom keert hij de Democraten nu de rug toe? “Biden is een vochtige sokpop in mensenvorm.”

Lees meer »

Zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt op Brusselse Grote Markt en aan Beurs

Op de Brusselse Grote Markt en aan de Beurs zijn donderdagnamiddag zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt, omdat ze onaangekondigd een protestactie hielden en een Tomorrowland-evenement verstoorden. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. “We hebben ook drie gerechtelijke processen-verbaal opgesteld voor weerspannigheid”, klinkt het.

Lees meer »

“Hoe langer men wacht, hoe moeilijker”: waarom de regeringsvorming in Brussel ter plaatse blijft trappelen

Anderhalve maand na de verkiezingen van 9 juni lijkt de Brusselse formatie in het slop te zitten. Aan Nederlandstalige kant heeft formateur Elke Van den Brandt (Groen) het moeilijk om voldoende partners te vinden en aan Franstalige kant moet formateur David Leisterh (MR) ‘baarlijke duivel’ PS mee aan boord nemen. En dan hebben we het nog niet over het regeerakkoord,

Lees meer »