OVERZICHT. Zo zwaar ging het onweer tekeer in Vlaanderen

Dinsdagnamiddag trok er onweer over ons land. Hevige regenbuien en felle winden veroorzaakten op bepaalde plekken heel wat schade. Een overzicht.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hamas waarschuwt voor uitbraak polio in Gaza – Israël wil Turkije uit NAVO laten zetten

Het Hamas-ministerie van Gezondheid in Gaza heeft een polio-epidemie uitgeroepen in het gebied. De terreurbeweging beschuldigt Israël ervan de gezondheidsvoorzieningen in de regio volledig te hebben vernietigd, waardoor polio vrij spel kreeg. Israël heeft inmiddels gezegd dat het wil dat Turkije uit de NAVO wordt gezet.Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Tom Ghesquière opent elektrisch laadstation: “Elektrisch rijden wordt de norm”

Brandstoffen zijn als het ware met de moedermelk ingelepeld bij Ardooienaar Tom Ghesquière (42). Opa Roger was de bekende brandstoffen- en kolenhandelaar aan de Kaaie. Vader Johan zette de zaak verder en breidde deze uit met diesel- en benzinepompen. Ondertussen runt Tom de zaak en breidt die nu uit op energieke wijze. Hij opende zopas een laadpunt voor elektrische voertuigen.<br

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot de Belgische olympiërs. De sporters mogen altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hawaï-party op Kriekefeesten in Ingelmunster voor Stefaan De Clercq

Op donderdag 1 augustus beginnen de Kriekefeesten vanaf 18 uur met een Hawaï-party voor Stefaan De Clercq in de feesttent in de Kweekstraat. Op 26 oktober 2024 neemt hij deel aan het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï. Voor slechts 30 euro (kinderen tot 12 jaar betalen 20 euro) kan je aanschuiven aan de frietkar (frietjes met
The post Hawaï-party op

Lees meer »