Op gloednieuwe brug van 8 miljoen euro kunnen vrachtwagens elkaar niet kruisen: “We dachten nochtans dat het net zou lukken”

Een fonkelnieuwe brug over de E40 in Drongen blijkt amper een maand na de officiële inhuldiging al even problematisch als haar stokoude levensgevaarlijke voorganger. Het wegdek blijkt immers zo smal dat twee vrachtwagens er niet tegelijkertijd langs elkaar kunnen passeren zonder brokken te maken.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

De derde medaille voor ons land kwam uit een onverwachte hoek. Maar chapeau sowieso!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mooie reclame voor de streek”: ’t Oud Gemeentehuis uit Poelkapelle vanaf 5 augustus in ‘Met Vier in Bed’op VTM

Stijn Vercruysse (42) en Nele Tryssessone (40) zijn vanaf volgende week te zien in het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’. Het koppel baat al 13 jaar hotel ‘t Oud Gemeentehuis op het Guynemerplein in Poelkapelle uit. Hun accommodatie komt in de laatste aflevering van de week aan bod, op donderdag 8 augustus.
The post “Mooie reclame voor de streek”:

Lees meer »

Alcoholverslaafde man belt aan de lopende band politie zónder zinnige reden: elf maanden cel met uitstel

Een 54-jarige man uit Gistel is veroordeeld tot elf maanden voorwaardelijke gevangenisstraf voor elektronische overlast, afzetterij en belaging. Philippe H. belde vaak zonder zinnige reden naar de politie. De vijftiger pleegt door z’n alcoholverslaving feiten aan de lopende band.
The post Alcoholverslaafde man belt aan de lopende band politie zónder zinnige reden: elf maanden cel met uitstel appeared first

Lees meer »

Israël valt Libanese hoofdstad aan als vergelding dood 12 kinderen op Golanhoogten: Hezbollah-commandant zou aanslag hebben overleefd

Israël heeft dinsdagavond een raketaanval uitgevoerd op een buitenwijk ten zuiden van de Libanese hoofdstad Beiroet. Het ging om een gerichte aanval op een Hezbollah-commandant, zegt het Israëlische leger. Of de leider de aanslag heeft overleefd, is nog niet duidelijk. Een bron dichtbij Hezbollah beweert dat de man niet werd geraakt.

Lees meer »

Man doodgestoken door zoon in Beerse

In Beerse is in de nacht van zaterdag op zondag een 53-jarige man met geweld om het leven gebracht in zijn woning aan de Houtseweg. Dat zegt het parket van Antwerpen. Het slachtoffer incasseerde verschillende messteken. Zijn 19-jarige zoon is als verdachte opgepakt.

Lees meer »

? De Babymoord. Moeder steekt babylijkje in vuilniszak, maar zegt zich zwangerschap niet te herinneren: “Pathologische leugenaar”

Op 30 maart 2005 doet een vuilnisman een gruwelijke ontdekking in Maldegem: een babylijkje tussen het vuilnis. DNA-onderzoek wijst naar de vrouw die het kind baarde. Maar die beweert niets van een zwangerschap te weten, laat staan van een bevalling. “Zij heeft dat kind gedood en op sluwe wijze doen verdwijnen”, zegt de psychiater. De HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de

Lees meer »

Radicale Britse moslimprediker Anjem Choudary veroordeeld tot levenslang

In het Verenigd Koninkrijk is de radicale moslimprediker Anjem Choudary dinsdag veroordeeld tot een levenslange celstraf wegens het leiden van een verboden “terreurorganisatie”, die betrokken zou zijn geweest bij verschillende dodelijke aanvallen de voorbije jaren. Hij moet daarvan zeker 28 jaar uitzitten, oordeelde de rechtbank in Londen.

Lees meer »