Onze cartoon van de dag, gemaakt door Zaza

Elke dag brengt Gazet van Antwerpen een nieuwe cartoon van huiscartoonist Zaza. Bekijk hier de cartoon van de dag.

 

Meer krantenkoppen in België

Felrode sluiting op Nasdaq

21:28 De Europese beurzen sloten meer dan 1 procent lager. Beleggers konden de updates van LVMH en Deutsche Bank niet appreciëren. Op Wall Street kreeg Tesla een muilpeer.

Lees meer »

Wilde achtervolging van Breda tot Antwerpen: politie houdt bestuurder aan en vindt 5-jarig kind in auto

In Antwerpen is zondagnacht een automobilist aangehouden na een wilde politieachtervolging. De dollemansrit begon in Prinsenbeek, een deelgemeente van Breda, op zo’n 60 kilometer van Antwerpen. De bestuurder reed onder meer over de vluchtstrook en haalde rechts in om uit de greep van de verkeerspolitie te blijven. Opvallend: er bleek een 5-jarig kind op de achterbank te zitten.

Lees meer »

Laura Lynn & Dean brengen duet ‘Van Bij Het Begin’ uit én halen daarmee drie keren ‘Tien om te Zien’

Laura Lynn stond de voorbije twee weken maar liefst drie keer op het podium tijdens de opnames van het legendarische televisieprogramma ‘Tien Om Te Zien’. En ze stond er niet alleen, want voor haar nieuwe single ‘Van Bij Het Begin’ werkt ze samen met Dean Delannoit. Het publiek van ’Tien Om Te Zien’ mocht het nummer al drie keer luidkeels

Lees meer »

Brons voor Rope Skipping Oostende op het EK jeugd: “Sterk op de snelheidsproeven”

Amaryllis Vandekerckhove, Lies en Femke Stappers en Nina Florizoone van Rope Skipping Oostende reisden vorige week naar het Europees kampioenschap in Eger in Hongarije. In het speedonderdeel 4×30 seconden werden ze beloond met een bronzen medaille voor hun 335 speedsteps in de single rope speed relay.
The post Brons voor Rope Skipping Oostende op het EK jeugd: “Sterk op

Lees meer »

Chiro Nele bereidt bivak tot in de puntjes voor

Het jaarlijks Bivak schrijven ze bij Chiro Nele met een hoofdletter in de agenda. Het moet het hoogtepunt van de werking worden waar de meer dan honderd chirowietjes eindeloos naar verlangen. Maar een bivak vergt een intense voorbereiding. De leiding is er een jaar mee bezig om aan de leden een boeiend bivak te bezorgen.
The post Chiro Nele

Lees meer »

Nieuwe speelelementen in het Broeders Maristenpark: “Mooie plek om te verpozen”

Midden deze maand werd gestart met de werken aan het Broeders Maristenpark en het plaatsen van nieuwe speeltoestellen. De voorziene aanpassingen moeten het park aantrekkelijker maken om te vertoeven en moet de beleving van de kinderen nog verhogen. Wij bekeken een en ander al eens met bevoegde schepen Annick Debonné.
The post Nieuwe speelelementen in het Broeders Maristenpark: “Mooie

Lees meer »