Nederlandse omroep PowNed overspoeld door klachten: “Laat je borsten zien voor meet-and-greet met Taylor Swift”

De Nederlandse omroep PowNed heeft zichzelf de afgelopen dagen in de problemen gewerkt met een controversiële video over Taylor Swift-fans. In de video, met de titel ‘Gillende meisjes worden sletjes voor Taylor Swift’, toont een fan haar borsten in ruil voor een meet-and-greet met de zangeres. Maar die meet-and-greet bleek niet te bestaan. 

Meer krantenkoppen in België

Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen

In aanwezigheid van provinciaal voorzitter Dirk De fauw (vooral bekend als burgemeester van Brugge) en provinciaal secretaris David Ghesquière (uit Torhout) kwam het bestuur van de West-Vlaamse koepel van Tuinhier samen voor zijn jaarlijkse receptie en etentje. Ook de partners waren uitgenodigd.
The post Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beruchtste gast Dr. Phil zou 52 miljoen hebben verdiend met OnlyFans, maar heeft wel dubbel gevoel

Danielle Bregoli (21), de meest besproken gast uit 21 seizoenen Dr. Phil, heeft naar eigen zeggen ruim 52 miljoen euro verdiend dankzij het erotische platform OnlyFans. Het voormalige probleemkind werd onlangs zelf moeder en heeft acht jaar na de uitzending een heel ander leven, bewijst de info die ze afgelopen week deelde. Toch geeft het fortuin haar ook een dubbel

Lees meer »

De laatste voorspelling voor de Spelen: 12 Belgische medailles (dankzij de terugkeer van een oude bekende)

Vrijdagavond wordt Parijs in een feestelijk jasje gestoken voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen 2024. De atleten leggen de laatste hand aan hun voorbereiding, statistiekenbureaus stellen hun laatste prognose voor. Bij het gerenommeerde databureau Gracenote heeft ons land op de valreep nog een extra plak bemachtigd. Volgens hun voorspelling zou België 12 medailles meenemen uit Frankrijk.

Lees meer »

Londen en Dublin willen betrekkingen nieuw leven in blazen

De nieuwe Britse premier Keir Starmer en zijn Ierse collega Simon Harris hebben woensdag beloofd om “de betrekkingen tussen de twee landen nieuw leven in te blazen”. De landen zijn “verenigd door geografie en geschiedenis”, stelden de regeringsleiders in een gezamenlijke verklaring.

Lees meer »