Na pre-wedding, cruise en 10 miljoen voor optreden Justin Bieber volgt nu het échte feest: zo extravagant wordt bruiloft van de zoon van de rijkste man van India

Anant Ambani, de zoon van de rijkste man van Azië, stapt binnenkort in het huwelijksbootje met Radhika Merchant, ook een telg van een steenrijke familie. Voor de bruiloft wordt dan ook niet gekeken op een miljoentje meer of minder.

 

Meer krantenkoppen in België

Paellaverkoop op Zeedijk van Oostduinkerke

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de Koninklijke Orde van de Paardevisser een paellaverkoop op de Zeedijk van Oostduinkerke op zaterdag 13 juli 2024.
The post Paellaverkoop op Zeedijk van Oostduinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe artificiële intelligentie sporters naar een hoger niveau kan tillen

Sneller, hoger, sterker: tijdens de Olympische Spelen proberen de atleten hun grenzen te verleggen. Dat doen ze ook dankzij artificiële intelligentie (AI), die helemaal doorbreekt in de sportwereld. Zo zegt zelfs het aantal milliseconden tussen twee hartslagen iets over de fysieke paraatheid, of kan er een strijdplan worden uitgetekend voor een race. Al zijn er ook risico’s aan verbonden: "Ook

Lees meer »

Réno Dekimpe (alias NØDE) wint dj-contest Bosmolens Ommegang in Izegem

Réno Dekimpe (25) uit de Onze-Lieve-Vrouwestraat is de winnaar geworden van de dj-contest van Bosmolens Ommegang. Op zaterdag 27 juli mag hij met een dj-set van een uur de dj-avond openen. “Ik kijk er enorm naar uit, maar ik heb eerlijk gezegd ook wel wat stress”, lacht hij.
The post Réno Dekimpe (alias NØDE) wint dj-contest Bosmolens Ommegang in

Lees meer »

Hoe geraak je met de trein in Parijs?

Door een gecoördineerde sabotageactie langs het Franse hogesnelheidsnet is het treinverkeer van en naar Parijs sterk verstoord. De sneltreinen moeten langs het klassieke net, waardoor ze met een lagere snelheid rijden.

Lees meer »

Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende

Skeeleraar Bart Swings heeft donderdag in Oostende de Europese titel op de marathon veroverd. Onze landgenoot bleef Indra Médard en de Spanjaard Patxi Peula voor. Voor Swings was het al de derde Europese titel.
The post Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brand in Anderlecht mogelijk ontstaan door oververhitting batterij

Vanmorgen is de brandweer van Brussel uitgerukt voor een brand in een loft op de 1e verdieping van een gebouw met 3 woonlagen in de Georges Moreaustraat in Anderlecht. De bewoners, een moeder en haar 2 jonge kinderen, werden tijdig gewekt door de aanwezige rookmelders. Mogelijk is de brand ontstaan door de oververhitting van een batterij.

Lees meer »

Luxevilla als belegging trekt Duitse miljoenen naar onze kust: “Enkelen zijn bereid om meer op tafel te leggen, voor nóg exclusievere panden”

Kapitaalkrachtige Duitsers steken hun miljoenen niet alleen in superjachten aan de Côte d’Azur, maar steeds vaker ook in exclusieve woningen aan de Belgisch-Nederlandse kust. De voorbije jaren is het aandeel Duitse kopers er opvallend toegenomen, vooral in één heel specifieke regio. En dat mag gerust wat kosten: “Kopers gaan almaar meer op zoek naar de meest exclusieve panden van boven

Lees meer »

‘Dronegate’ eist nieuw slachtoffer in Parijs: Canada stuurt ook bondscoach weg na ‘nieuwe onthullingen’

De spionagezaak blijft niet zonder gevolgen. Het Canadees Olympisch Comité heeft na twee begeleiders van het vrouwenvoetbalteam ook hoofdcoach Beverly Priestman naar huis gestuurd. Het gaat om assistent-coach Jasmine Mander en analyticus Joseph Lombari. Ze worden verantwoordelijk gehouden voor het bespieden van de training van Nieuw-Zeeland, de eerste opponent op de Spelen, met een drone.

Lees meer »