N-VA Aalst zet Bende-slachtoffer David Van de Steen op lijst voor gemeenteraadsverkiezingen

David Van de Steen kiest voor de N-VA-lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen in Aalst. Dat bevestigen meerdere bronnen aan VRT NWS. David Van de Steen overleefde als kind de aanslag van de Bende van Nijvel op de Delhaize-supermarkt in Aalst. Vanavond keurt N-VA Aalst de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen goed. 

Meer krantenkoppen in België

Korpschef en burgemeester over feestende Nederlandse tieners in Knokke: “Beter beheersbaar dan vorig jaar”

Dat hun aanwezigheid in Knokke opvalt, valt niet te ontkennen. Overdag vertoeven ze in appartementen en villa’s die betaald worden met de kaart van mama en papa en ‘s avonds laten ze zich volledig gaan in de uitgaansbuurt van Knokke. ‘Knokke Off’, maar dan in het echt zeg maar. Op het Alfred Verweeplein is het toontje al dagenlang ‘Hollands’. Maar

Lees meer »

Mads (9) én Ewout (13) komen met De Romeo’s én ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’ in ‘Tien om te Zien’: “Gesigneerde VIP-badge als souvenir”

Op zondag 28 juli begint vanaf 20.35 uur ‘Tien om te Zien’ op VTM. Tijdens deze uitzending treden De Romeo’s op aan de zijde van acht muzikanten van ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’. Voor de jongste muzikanten Mads Verschoot uit Harelbeke en Ewout Lommers uit Bavikhove – respectievelijk negen en dertien jaar – was die opnamedag een onvergetelijke ervaring.

Lees meer »

Huwelijksaanzoek valt bijna in het water: Rachel laat ring op strand vallen, net wanneer er een golf aankomt

Het huwelijksaanzoek van Rachel op een strand in Cancun, Mexico viel bijna letterlijk in het water. De Chinese vrouw wilde haar vriend Eason ten huwelijk vragen, maar de ring glipte uit haar handen. Het dure juweel verdween meteen onder een golf, waardoor het koppel in paniek schoot. Gelukkig kon een opmerkzame Eason de ring uit het zand plukken voordat een

Lees meer »

Burcht van Kolmont in Tongeren officieel erkend als Vlaams monument

De ruïne van de burcht van Kolmont wordt samen met het bos errond definitief beschermd als onroerend erfgoed. Dat heeft Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele (N-VA) bekendgemaakt. Het Kolmontbos wordt beschermd als cultuurhistorisch landschap. De heuvel waarop de ruïne is gebouwd, wordt aangeduid als archeologische site.

Lees meer »