Moeder vertelt op radio dat ze 43 jaar geleden haar zieke zoon doodde, enkele dagen na bekentenis sterft ze zelf

Een 77-jarige Britse vrouw is overleden nadat ze tijdens een interview op de BBC toegaf dat ze haar zoon op 7-jarige leeftijd een dodelijke dosis morfine had toegediend.

 

Meer krantenkoppen in België

“Niet te geloven”: ook Lionel Messi spreekt na “VAR-schandaal” op de Spelen, Argentijnse bond dient klacht in bij FIFA

De Argentijnse voetbalbond heeft klacht ingediend bij de FIFA na het waanzinnige slot in de openingsmatch tegen Marokko. Argentinië leek in de 106de (!) minuut gelijk te maken na een ook al knotsgekke fase. De match werd daarop stilgelegd, niét afgefloten, omdat Marokkaanse fans met bommetjes gooiden. Twee uur na de onderbreking werd de goal alsnog afgekeurd en moesten de

Lees meer »

Jonge man aangehouden in Frankrijk voor beramen aanval op Spelen

De Franse politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van het plannen van een aanval tijdens de Olympische Spelen. Bronnen bij de veiligheidsdiensten bevestigen het nieuws tegenover persbureau ‘Reuters’ na berichtgeving van de krant ‘Le Parisien’. Volgens die krant gaat het om een 18-jarige man die geradicaliseerd zou zijn.

Lees meer »

Wilde achtervolging van Breda tot Antwerpen: politie houdt bestuurder aan en vindt 5-jarig kind in auto

In Antwerpen is zondagnacht een automobilist aangehouden na een wilde politieachtervolging. De dollemansrit begon in Prinsenbeek, een deelgemeente van Breda, op zo’n 60 kilometer van Antwerpen. De bestuurder reed onder meer over de vluchtstrook en haalde rechts in om uit de greep van de verkeerspolitie te blijven. Opvallend: er bleek een 5-jarig kind op de achterbank te zitten.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt opnieuw ballonnen met afval naar Zuid-Korea

Noord-Korea heeft opnieuw ballonnen met afval richting de grens met Zuid-Korea gestuurd. De generale staf in Seoel meldde aan het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap dat de ballonnen naar de grensprovincie Gyeonggi onderweg zijn. Enkele ballonnen landden ondertussen op het terrein van het presidentieel kantoor in Seoel.

Lees meer »

Acteurs uit ‘Tien om te zien, de musical’ duiken echt op in VTM-programma: “In de glorietijd was ik nog niet geboren”

Primeur tijdens opname van ‘Tien om te zien’ in Westende: Ruth Beeckmans (42), Peter Thyssen (59) en Mathias Mesmans (22) traden voor het eerst op als hun personages uit ‘Tien om te zien, de musical’. Een voorproefje voor de voorstellingen die eind dit jaar gepland zijn in het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs. Wij volgende de acteurs exclusief bij

Lees meer »

Overleden prins Michaël had nooit moeite met val van Griekse monarchie: “Oninteressant overblijfsel van glamoureus verleden”

De Griekse prins Michaël is overleden op 85-jarige leeftijd. Hoewel hij nog steeds van een koninklijke titel mocht genieten, vond hij daar zelf niets aan. “Ik heb respect voor ons verleden, maar het is ook maar dat”, liet hij optekenen. “We zijn geen royals meer, we hoeven ook niet zo behandeld te worden.” Een controversieel standpunt binnen het ‘gevallen’ Griekse

Lees meer »

LIVE TIJDRIT MANNEN. Daar gaat Wout van Aert! Wat kan hij met z’n twee volle wielen op de natte Parijse wegen?

Remco Evenepoel en Wout van Aert mikken vandaag op eremetaal voor België in de olympische tijdrit. Vooral Evenepoel behoort als wereldkampioen in de discipline tot een van de topfavorieten. Bezorgt hij ons land meteen een (gouden) medaille? Van Aert rolt om 17u06’30” van het startpodium, Evenepoel vertrekt als allerlaatste renner om 17u21’30”.

Lees meer »

Gemeentelijk groen- en bebloemingscomité viert 50ste verjaardag

Het gemeentelijk groen- en bebloemingscomité in Moorslede bestaat vijftig jaar. Die verjaardag laat het bestuur niet zomaar passeren. Inmiddels kregen de lagere schoolkinderen pompoenzaden mee naar huis. Op zondag 11 augustus is er een Open Tuindag.
The post Gemeentelijk groen- en bebloemingscomité viert 50ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Secret Service vraagt Trump geen buitenevenementen meer te houden – Trump-campagne dient klacht in tegen Harris vanwege overnemen “oorlogskas” Biden

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Al 111.000 (!) klanten haakten dit jaar af bij Telenet: 4 Vlamingen over waarom zij vertrokken. “16 jaar klant en het enige wat ik ooit kreeg was een prijsverhoging”

De voorbije drie maanden lieten 52.100 klanten Telenet in de steek, blijkt uit nieuwe cijfers. Opgeteld bij de 59.300 ‘weglopers’ in het eerste kwartaal zijn dat er maar liefst 111.400 (!) sinds het begin van dit jaar. De hogere tarieven blijken de hoofdreden om de operator ‘adieu’ te zeggen, maar er blijken nog meer druppels te zijn die de emmer

Lees meer »

Barack Obama spreekt steun voor Kamala Harris uit

Amerikaans oud-president Barack Obama heeft zijn steun uitgesproken voor Kamala Harris als presidentskandidate voor de Democratische partij. Dat deelt hij via X. “We gaan er alles aan doen dat ze in november wint”, schrijft hij. “We hopen dat u zich bij ons aansluit.”

Lees meer »