Met dank aan magische goal van wonderkind Yamal: Spanje klopt onmondig Frankrijk en is oververdiend de eerste EK-finalist

Het cynisme dan toch afgestraft. Niet Frankrijk, maar wel Spanje speelt oververdiend de finale van het EK voetbal. ‘La Furia’ deed dat zelfs door de top van de Mont Blanc te beklimmen, na de snelle opener van Kolo Muani op assist van de maskervrije Mbappé. Begin er dan maar eens aan, tegen de verdedigende Franse burcht. Maar kijk, een kwartier later stond het 2-1 na ware klasseflitsen van eerst Yamal en dan Olmo. Spanje speelt zondag de finale tegen de winnaar van Nederland-Engeland. 

Meer krantenkoppen in België

“Hij moet de waarde van geld kennen”: prins Laurent reageert op jetsetvakantie van zoon Aymeric

Geen zomervakantie voor prins Laurent (60). Hij is alleen thuis in Tervuren achtergebleven “voor het werk”, terwijl zijn vrouw prinses Claire (50) en hun drie kinderen in het zuiden van Frankrijk zitten, bij koning Albert en koningin Paola. Zoon Aymeric (18) zet intussen de bloemetjes buiten in het nachtleven van het mondaine Saint-Tropez. “Hij doet ook een vakantiejob. Als hij

Lees meer »

Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote en kleine cups”

Voor Michèle Depuydt wordt een droom werkelijkheid. Op maandag 12 augustus opent ze haar lingeriezaak Miss Elle in Torhout, een mooie verwijzing naar haar voornaam. De 28-jarige vrouw uit Ichtegem werkte tot nu toe als administratief bediende, maar wou al langer het bureauwerk inruilen voor een eigen winkel.
The post Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote

Lees meer »

Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in Oudenburg

Sinds enkele weken geeft Lien De Muynck figuurtraining in sporthal Ter Beke. “Denk maar niet dat het heel intens is, neen, we doen het rustig aan zodat iedereen kan deelnemen. Belangrijk is op die manier je eigen lichaam te leren kennen. Met mogelijkheden en beperkingen”, legt Lien uit.
The post Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in

Lees meer »