Man die buurman Jan (59) met opzet aanreed blijft in de cel: “Onderzoek loopt nog volop”

De 38-jarige L.D.V. blijft in de cel. Hij verscheen dinsdagmorgen voor de Oudenaardse raadkamer, die zijn aanhouding met een maand verlengde. L.D.V. wordt ervan verdacht Jan Clauwaert te hebben aangereden, die daarna overleed. Clauwaert is de buur van het huis dat de vader van L.D.V. verhuurt. Dat huis vormt al jaren voorwerp van discussie.

 

Meer krantenkoppen in België

Verdachte van brandstichting in Spiere-Helkijn opgepakt in Blankenberge

In Blankenberge is maandagmiddag een man opgepakt die verdacht wordt van brandstichting in Spiere-Helkijn afgelopen weekend. Een garage achter een woning ging toen volledig in vlammen op. Een getuige zag een man met een jerrycan benzine weglopen.
The post Verdachte van brandstichting in Spiere-Helkijn opgepakt in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grote stroompanne in West-Vlaanderen door kabeldefect

Delen van West-Vlaanderen, met name het gebied rond Veurne, Oostduinkerke en Nieuwpoort, hebben in de nacht van woensdag op donderdag enkele uren zonder stroom gezeten.
The post Grote stroompanne in West-Vlaanderen door kabeldefect appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bar Hazart gaat wielertoer op: “Zowel de wielerliefhebbers als gezinnen en kinderen zullen aan hun trekken komen”

Zomerbar Bar Hazart staat op zaterdag 17 augustus volledig in het teken van de fiets. Naast fietstochten voor wielerliefhebbers organiseren Louis Plancke (29), Korneel Cottyn (28) en Julie Roose (22) met de steun van een werkgroep ook een familiefietszoektocht.
The post Bar Hazart gaat wielertoer op: “Zowel de wielerliefhebbers als gezinnen en kinderen zullen aan hun trekken komen” appeared

Lees meer »