LIVE TOUR. “Hoe lief, Remco”: Evenepoel charmeert Marion Rousse met uniek cadeau voor haar zoontje

Vandaag zijn de baroudeurs aan zet in de Tour de France. Na 211 km en 4.350 hoogtemeters ligt de streep in skioord Le Lioran, waar Van Avermaet in 2016 zijn tweede Touretappe won. Volg al het Tour-nieuws via onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Nederland wordt host onderzoeksbureau naar Holocaust

Nederland wordt de host van een internationaal onderzoeksbureau naar de Holocaust als dat wordt goedgekeurd door de Europese Commissie. De zogenoemde hoofdzetel wordt ondergebracht bij het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies, melden minister Eppo Bruins van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Vincent Karremans, als staatssecretaris verantwoordelijk voor oorlogsherdenking.

Lees meer »

VS-president Biden pleit voor grondige hervorming Hooggerechtshof: “Ambt beperken in de tijd en bindende gedragscode”

De Amerikaanse president Joe Biden pleit voor een grondige hervorming van het Hooggerechtshof. Dat doet hij in een opiniestuk in The Washington Post. Zo wil hij de ambtstermijn van de rechters beperken in de tijd en een bindende gedragscode om financiële en andere belangenconflicten te voorkomen. De vraag is alleen of hij die hervorming ook effectief gaat kunnen uitvoeren.

Lees meer »

Plottwist in Spa-Francorchamps: George Russell moet na zege vrezen voor diskwalificatie, klimt Max Verstappen nog een plekje?

De Grand Prix van België krijgt mogelijk nog een staartje. George Russell dacht op waanzinnige wijze gewonnen te hebben op Spa-Francorchamps, maar na afloop bleek dat zijn auto anderhalve kilo te licht was bevonden bij de weging. Een mogelijk gevolg daarvan is dat hij gediskwalificeerd wordt en teamgenoot Lewis Hamilton wordt uitgeroepen tot winnaar. Max Verstappen finishte in eerste instantie

Lees meer »

De echte ‘Anne’ en fake ex-lief Ingeborg: ‘Tien om te zien’-special rond Clouseau zit vol verrassingen en geheimen

40 jaar Clouseau, dat mag al eens gevierd worden. Met een ‘Tien om te zien’- special bijvoorbeeld. Aan de zeedijk in Westende werden Koen (56) en Kris Wauters (59) donderdag getrakteerd op een avond vol verrassingen van oude én nieuwe vrienden. Die hielden zich een dag lang verborgen voor de broers, maar onthulden wel graag hun meest bijzondere herinneringen en

Lees meer »