Live stormweer | Dak bibliotheek Haaltert vliegt weg, verschillende incidenten op het spoor

Felle onweersbuien trekken over het land. Dat gaat op sommige plaatsen gepaard met veel neerslag, hagel en windstoten. Zowel in het opvangcentrum van Fedasil in Diegem als bij een Aldi-supermarkt in Brakel is een deel van het plafond naar beneden gekomen. Volg hier de laatste updates.

 

Meer krantenkoppen in België

TUI moet alle vluchten van en naar Deurne omleiden naar Zaventem, en de pech achtervolgt de reizigers: “De sfeer wordt hier grimmig”

Het zijn pechdagen voor reizigers die vanop Deurne op vakantie wilden vertrekken. Tui heeft alle vluchten moeten omleiden naar Zaventem. Maar ook daar liep het bij één vlucht mis. “De sfeer werd grimmig”, zegt de Antwerpse passagier David Herregodts. Antwerpenaar Michel Vanderhoydonck zegt dat het vaker voorkomt dat vluchten naar Zaventem worden omgeleid.

Lees meer »

“Beste vermogens die ik al in een tijdrit reed”: geen medaille voor ontgoochelde Kopecky, die onderuit ging op spekglad parcours

Lotte Kopecky (28) is zesde geworden in de olympische tijdrit. Onze landgenote ging onderuit op het spekgladde parcours in Parijs, maar ook zonder die valpartij was een medaille te hoog gegrepen. Het goud was voor de Australische Grace Brown. Anna Henderson (Groot-Brittannië) en Chloé Dygert (Verenigde Staten) mogen mee op het podium met de winnares van Luik-Bastenaken-Luik.

Lees meer »

Indische dj Roop – die lesgeeft op plaatselijke Tomorrowlandschool – debuteert in Boom: “Mijn collega’s dachten dat ik gek was geworden”

Hij geeft al jaren muziekles op de Music & Arts School in Kolkata, en mocht z’n kunnen al etaleren op festivals in z’n thuisland. Maar een buitenlands optreden, laat staan een plekje op de affiche van Tomorrowland: die eer viel dj Roop nog niet eerder te beurt. Tot nu. De Tomorrowland Foundation haalde hem naar België, en liet hem tijdens

Lees meer »