LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Spelers warmen op, liefst 85% van HLN-lezers ziet ‘La Roja’ EK-finale halen

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk vanavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. Om Pedri, Carvajal en Le Normand te vervangen kiest De la Fuente voor de verwachte namen. Deschamps zet Griezmann op de bank. De fans verzorgen alvast de sfeer in en rond de Allianz Arena. 

Meer krantenkoppen in België

? HLN 1924: “Wraak van een man wegens echtbreuk.”

In ‘HLN 1924′ hoor en lees je Het Laatste Nieuws van dag op dag honderd jaar geleden. We duiken in onze archieven en pikken er elke dag een bijzonder artikel uit. Klik hierboven en luister naar ‘Twee Lijken op een Stroom’ uit Het Laatste Nieuws van 24 juli 1924. Wil je andere artikels uit de HLN-geschiedenis beluisteren en lezen, klik

Lees meer »

De medaillekandidate die plots een paria werd

Beckie Downie wilde haar mond niet meer houden. Over al die jaren van bodyshaming, alle beledigingen, alle tranen. Het kostte de Britse gymnaste een rist sponsors en een plekje op de Spelen van Tokio 2021. In Parijs is ze er opnieuw bij.

Lees meer »

Hawaï-party op Kriekefeesten in Ingelmunster voor Stefaan De Clercq

Op donderdag 1 augustus beginnen de Kriekefeesten vanaf 18 uur met een Hawaï-party voor Stefaan De Clercq in de feesttent in de Kweekstraat. Op 26 oktober 2024 neemt hij deel aan het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï. Voor slechts 30 euro (kinderen tot 12 jaar betalen 20 euro) kan je aanschuiven aan de frietkar (frietjes met
The post Hawaï-party op

Lees meer »

Niet-Belgen registreren zich amper voor gemeenteraadsverkiezingen

In Vlaanderen registreerde zich tot nu toe amper 5 procent van de niet-EU-burgers en nog geen 9 procent van de EU-burgers voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het migrantenstemrecht is een slag in het water, zo schrijven ‘De Standaard’, ‘Het Nieuwsblad’ en ‘Gazet van Antwerpen’ vandaag.

Lees meer »

Israël valt Libanese hoofdstad aan als vergelding van dood 12 kinderen op Golanhoogten: “Hoogste commandant Hezbollah gedood”

Israël heeft dinsdagavond een raketaanval uitgevoerd op een buitenwijk ten zuiden van de Libanese hoofdstad Beiroet. Het ging om een gerichte aanval op een Hezbollah-commandant, zegt het Israëlische leger (IDF). Die werd bij de aanslag gedood, aldus nog de IDF. Een bron dicht bij Hezbollah beweert juist dat de commandant de aanslag overleefde.

Lees meer »