LIVE SPANJE-FRANKRIJK. De la Fuente verrast niet: Navas versus Mbappé, die het even bekijkt vanop de bank

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk vanavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. Om Pedri, Carvajal en Le Normand te vervangen kiest De la Fuente voor de verwachte namen. De fans verzorgen alvast de sfeer in en rond de Allianz Arena. 

Meer krantenkoppen in België

“Hier begon ons liefdesverhaal”: voor Nele Billiet en Jelle Vermeersch uit Tielt is Festival Dranouter een speciale plek

Festival Dranouter is voor verschillende mensen een speciale plek. Dat zullen Nele Billiet en Jelle Vermeersch (allebei 31) kunnen beamen. Het koppel uit Tielt leerde elkaar kennen op het festival en kondigde er vorig jaar de komst van hun eerste baby aan. Intussen zijn ze de trotse ouders van Noëlle geworden.
The post “Hier begon ons liefdesverhaal”: voor Nele

Lees meer »

Op bezoek in het Parijse vakantiehuis van hockeyfamilie Gerniers – De Sloover: “Twee kleinkinderen op de Spelen is ongelooflijk. Maar vooral blij dat ze een diploma hebben”

“Gek van hockey? Wij zijn geobsedeerd.” Zelfkennis is het begin van alle wijsheid, weet de familie Gerniers – De Sloover, met Alix Gerniers en Arthur De Sloover als hun olympische trots. Vanuit een villa net buiten Parijs – hun eigen ‘Belgium House’ – schetsen ze hun bijzondere familieportret. “We blijven hier tot na de finales.”

Lees meer »

De nieuwe start van Arthur Vermeeren bij Atlético: coach Simeone geeft hem complimenten, maar krijgt hij ook kansen?

Op de eerste elftalfoto van het nieuwe seizoen staat Arthur Vermeeren (19) te glimmen naast Axel Witsel. Het is een beeld zonder garanties. Vermeeren keerde een week vroeger uit vakantie, wat enorm wordt geapprecieerd door Atlético en trainer Diego Simeone. Een blik in de zomer van Vermeeren en de plannen van Atlético: wat gebeurt er met de Rode Duivel als

Lees meer »

Zie ze stralen: Oumi en Evenepoel poseren met de twee gouden medailles, ouders door dolle heen: “Misschien zien we deze avond ons bed niet”

Twee olympische titels in één week. Na zijn goud in de wegrit liet Remco Evenepoel (24) zijn emoties de vrije loop. Vrouw Oumi Rayane vierde mee mét Evenepoels eerste goud rond haar nek. Dat leverde unieke foto’s op. Ook ouders Patrick en Agna waren door het dolle heen. “Misschien hebben we ons hotel geboekt voor niets, maar wij gaan feesten!”

Lees meer »

Ongezien: tienduizenden Taylor Swift-fans zonder ticket genieten mee van concert buiten stadion in München

Ongeziene taferelen in München. Tienduizenden Taylor Swift-fans die geen ticket konden bemachtigen voor de concerten in Duitsland, trokken afgelopen zondag massaal naar het park naast het Olympiastadion om toch nog te kunnen meegenieten. De veiligheidsdiensten spraken van ongeveer 50.000 fans die op de heuvels zaten, en dat ontging ook de Canadese zangeres niet. “Als ik het goed hoor, zitten er

Lees meer »