LIVE. Onweer op komst: parken worden gesloten, EK-uitzendingen op grote schermen afgelast

De weerdiensten voorspellen dat dinsdagavond een actieve onweerszone van west naar oost over ons land zal trekken. Dat kan gepaard gaan met veel neerslag op korte tijd, hagel en sterke windstoten. Volg alles hier op de voet.

 

Meer krantenkoppen in België

‘t Bakkerietje in Roeselare sluit na 43 jaar de deuren: “Ik zal waarschijnlijk niet naar buiten kijken wanneer ze het hier slopen”

Annemie De Smet (62) en Marnix Vincke (67) hielden zondag voor het laatst ’t Bakkerietje in Roeselare open. Na 43 jaar komt er zo een einde aan de bekende zaak langs de Brugsesteenweg. “De laatste vijf jaar was ik elke dag open. Ik wou de klanten altijd helpen”, aldus Annemie.
The post ‘t Bakkerietje in Roeselare sluit na 43

Lees meer »

‘Hittelockdown’ van kracht in Iran

In Iran is dit weekend een ‘hittelockdown’ van kracht gegaan. In grote delen van het land lopen de temperaturen op tot 40 en zelfs 50 graden Celsius. Volgens de regering houdt de hitte ernstige gezondheidsrisico’s in voor de bevolking.

Lees meer »

“Het succes van ‘De soep is aangebrand’ heb ik te danken aan Bart Peeters”: hoe gaat het nog met Anja Yelles?

“Vaak komen mensen me vragen: ‘Gij zijt toch die van de soep, hè?’” Het is een onsterfelijke Vlaamse hit, ‘De soep is aangebrand’, maar hoe zou het nog zijn met Anja Yelles (55)? In ‘Primo’ vertelt de ambiancezangeres alles over haar prothese, haar vriend die ze op Tinder leerde kennen en haar optreden op ‘Tien om te zien’ waar ze

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Transfer van Romelu Lukaku wordt nog altijd geblokkeerd: “Osimhen is geen pakje dat zomaar snel geleverd kan worden”

Trainen doet Victor Osimhen (25) met de handrem op. In oefenwedstrijden stelt zijn trainer, Antonio Conte, hem voorlopig niet meer op. Om de impasse met Romelu Lukaku te doorbreken, heeft Napoli zijn naam nu ook op tafel gelegd bij Chelsea. De Nigeriaan speelt een voorname rol in de toekomst van ‘Big Rom’. Achtergronden bij een transferpuzzel die voorlopig moeilijk te

Lees meer »