“Liet hij per ongeluk te veel zien?” Ruben Van Gucht in het vizier van de Kroatische pers

‘Benengate’ heeft nu ook zeker Ruben Van Guchts (37) echtgenote Blanka Vlaši? (40) bereikt. Het veelbesproken incident met de blote benen in Van Guchts hotelkamer in Duitsland wordt gretig opgepikt door de Kroatische media. De lokale pers stelt zich vragen over de stand van hun huwelijk, en ook Rubens volgers houden zich niet in. 

Meer krantenkoppen in België

Morgen in Sportpaleis, vandaag nog voor de rechter na dronken rijden: Justin Timberlake belt in voor hoorzitting vanuit Antwerpen

Dit weekend staat hij twee keer in het Sportpaleis, maar Justin Timberlake had eerst nog iets af te handelen. De zanger moest vrijdag voor de rechter in New York verschijnen om uitleg te komen geven bij zijn arrestatie na rijden onder invloed. De hoorzitting verliep via een videocall vanuit Antwerpen. En Timberlake bleef bij zijn verklaring: hij was niet dronken

Lees meer »

Gepensioneerd onderzoeksrechter Karel Van Cauwenberghe wordt molenaar in Boechout: “Geslaagd voor examen na 100 uur stage”

Een carrièreswitch kan je het niet noemen, want de bekende Antwerpse onderzoeksrechter is al een tijdje op rust, maar Karel Van Cauwenberghe heeft wel een nieuwe uitdaging te pakken. Hij is geslaagd voor het theoretische en praktische examen om molenaar te worden. "Een heerlijke bezigheid", zegt hij trots in de schaduw van de wieken van De Steenen Molen in Boechout.

Lees meer »

E314 nabij Genk opnieuw open na ernstige aanrijding

Door een ongeval op de E314 in de rijrichting van Nederland, tussen de afritten Park Midden-Limburg (30) en Genk (31), was de autosnelweg de hele nacht volledig afgesloten. Een vrouwelijke bestuurder werd aangereden toen ze autopech had. Zaterdagochtend werd de snelweg opnieuw vrijgegeven.

Lees meer »

LIVE. Eerste foto’s van vrijgelaten gevangenen na historische deal – Poetin-criticus Navalny zou ook vrij zijn gekomen, maar “helaas is hij overleden”

Rusland en enkele westerse landen hebben donderdag 26 gevangenen geruild, waaronder de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich en de voormalige Amerikaanse marinier Paul Whelan. Dat zegt Turkije, dat de gevangenenruil coördineert. Het zou gaan om de grootste gevangenenruil tussen Rusland en het Westen sinds het einde van de Koude Oorlog. Volg alle updates over deze historische deal in onze liveblog.

Lees meer »

Wie is de echtgenoot van presidentskandidaat Kamala Harris, de man die zich helemaal wegcijfert voor haar?

Als Kamala Harris de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint, zal er voor de allereerste keer in de geschiedenis geen first lady te vinden zijn in het Witte Huis. Haar echtgenoot, Doug Emhoff, zal de titel ‘first gentleman’ krijgen. Maar wie is deze man die holderdebolder verliefd werd op Kamala en haar de dag nadat hij haar ontmoet had, al een lijst stuurde

Lees meer »

Klimaatactivisten opgepakt bij actie in Londense luchthaven van Gatwick

Militanten van de Britse milieuorganisatie Just Stop Oil zijn maandag opgepakt nadat ze geprobeerd hadden om de Londense luchthaven van Gatwick te blokkeren. De organisatie, die bekendstaat om haar controversiële methodes, voert actie voor het einde van fossiele energie tegen 2030. Ze publiceerde een video waarop te zien is hoe actievoerders op de grond zitten en zich vasthechten bij de

Lees meer »

KW Zomertip: Fietsen langs drie stiltedorpen in de Westhoek

Een fietstocht door de landelijke Westhoek brengt je wel eens door dorpen waar tijd van geen tel is. Dorpen waar iedereen elkaar kent en de samenhorigheid groot is. Er valt weinig te beleven en toch worden die dorpen gekoesterd als een zeldzame erfgoedparel. Drie logiesuitbaters vertellen ons over ‘hun’ dorp.
The post KW Zomertip: Fietsen langs drie stiltedorpen in

Lees meer »