Lichaam zonder ledematen ontdekt in Frankrijk, man van slachtoffer in voorlopige hechtenis

In Niort, een gemeente in het Franse departement Deux-Sévres, is een in stukken gehakt lichaam van een vrouw ontdekt. Er wordt een autopsie uitgevoerd om te zien of het gaat over het lichaam van een vermiste moeder, zo melden de politie en het parket. Haar echtgenoot was gevlucht, maar is intussen opgepakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Indische dj Roop – die lesgeeft op plaatselijke Tomorrowlandschool – debuteert in Boom: “Mijn collega’s dachten dat ik gek was geworden”

Hij geeft al jaren muziekles op de Music & Arts School in Kolkata, en mocht z’n kunnen al etaleren op festivals in z’n thuisland. Maar een buitenlands optreden, laat staan een plekje op de affiche van Tomorrowland: die eer viel dj Roop nog niet eerder te beurt. Tot nu. De Tomorrowland Foundation haalde hem naar België, en liet hem tijdens

Lees meer »

21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende

De Brugse onderzoeksrechter heeft een 21-jarige man aangehouden voor zijn aandeel in een cannabisplantage in Oostende. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De plantage werd maandag ontdekt naar aanleiding van een brand in een aanpalend gebouw.
The post 21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen

Vanaf 2 september 2024 ondergaat het busnetwerk in West-Vlaanderen een reeks aanpassingen en uitbreidingen. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe buslijnen en de belangrijkste wijzigingen in de verschillende regio’s.
The post Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eén op de zes kopers miljoenenpanden aan Belgisch-Nederlandse kust is Duitser: “Ze komen voor de rust en het lekkere eten”

Kapitaalkrachtige Duitsers steken hun miljoenen niet alleen in superjachten aan de Côte d’Azur, maar steeds vaker ook in exclusieve woningen aan de Belgisch-Nederlandse kust. De voorbije jaren is het aandeel Duitse kopers er opvallend toegenomen, vooral in één heel specifieke regio. En dat mag gerust wat kosten: “Kopers gaan almaar meer op zoek naar de meest exclusieve panden van boven

Lees meer »

Minder voedselinbreuken bij eetkramen op Gentse Feesten dan vorig jaar

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) heeft bij 22 van de 50 gecontroleerde handelszaken tijdens de Gentse Feesten tekortkomingen vastgesteld. Uiteindelijk stelden 3 op de 4 zich nog tijdens de Gentse Feesten helemaal in orde. "Dat is iets beter dan vorig jaar, maar we blijven wel dezelfde tekortkomingen vaststellen rond voedseltemperatuur en basishygiëne", zegt woordvoerster van

Lees meer »

Ophef in Noorwegen om dreigbrie­ven van prinses Märtha Louise en sjamaan Durek: “Een onvergeef­lij­ke misstap”

Prinses Märtha Louise van Noorwegen (52) en haar Amerikaanse geliefde, sjamaan Durek Verrett (49), bereiden zich grondig voor op hun bruiloft volgende maand. Zo willen ze al hun tegenstanders de mond snoeren. Zelfs Dureks moeder ontving een dreigbrief met een miljoenenclaim als ze zich nog roert. “We hadden geen andere keuze”, beweert het koppel. Maar in Noorwegen is men verbijsterd:

Lees meer »