Komiek Yannick Noben zet verovering van Hasselt voort: extra show in Trixxo Theater

Een maand geleden verkocht komiek Yannick Noben de tickets voor zijn eindejaarsconference in CC Hasselt uit in 4 minuten. Aangezien zoveel mensen nog tickets wilden, kan je vanaf vrijdag om 10 uur opnieuw tickets kopen voor een extra show in de Trixxo Arena in Hasselt. Opnieuw maken 2.000 Diepenbekenaars eerst kans om tickets te scoren. 

Meer krantenkoppen in België

Jong Jabbeke organiseert Italiaans culinair evenement: “Ondernemers dichter bij elkaar brengen”

Op 5 oktober plant het netwerkplatform voor ondernemers ‘Jong Jabbeke’ een event voor de Jabbeekse ondernemers. Een culinair treffen, net voor de lokale verkiezingen, moet de ondernemers dichter bij elkaar brengen. Jong Jabbeke organiseert ‘Il Gusto della Vita’ – culinair netwerken met Italiaanse flair.
The post Jong Jabbeke organiseert Italiaans culinair evenement: “Ondernemers dichter bij elkaar brengen” appeared first

Lees meer »

116 enthousiaste senioren op petanquetornooi SARO

116 enthousiaste senioren waren op post voor het petanquetornooi van de seniorenadviesraad SARO onder een stralend zonnetje. “Het werd weer een activiteit om trots op te zijn. Mensen samenbrengen tijdens het spel”, aldus afscheidnemend voorzitter Francine Gombert. “Voor het huidig bestuur is dit na 18 jaar het einde, want binnenkort komen er bestuursverkiezingen aan. Maar
The post 116 enthousiaste

Lees meer »

Imog opent nieuwe sorteerinstallatie van 15 miljoen euro in Harelbeke: “Uniek in zijn soort in België”

Bij Imog aan de Kortrijksesteenweg in Harelbeke vond de officiële opening plaats van het nieuwe sorteercentrum. Het gaat om de GV8-sorteerinstallatie om het grofvuil van de gezinnen en bedrijfsafval volgens de normen van Vlarema 8 te sorteren. De sorteerinstallatie is uniek in zijn soort in België.
The post Imog opent nieuwe sorteerinstallatie van 15 miljoen euro in Harelbeke: “Uniek

Lees meer »

Vier organisaties officieel erkend als Brugse dierenwelzijnsvereniging

Vrijdag kregen vier organisaties de officiële erkenning als Brugse dierenwelzijnsvereniging uit handen van schepen van Dierenwelzijn Mathijs Goderis. Het gaat om vzw Poespartoe, vzw Kat Zoekt Thuis, vzw Cathz en vzw SOS Reptiel. “Die laatste is niet gehuisvest in Brugge, maar vangt wel veel dieren op vanuit onze stad”, aldus schepen Goderis.
The post Vier organisaties officieel erkend als

Lees meer »