KIJK. Paul Mescal neemt het op tegen woeste neushoorn in eerste trailer van ‘Gladiator 2’

Goed nieuws voor de fans van ‘Gladiator’. De langverwachte vervolgfilm krijgt eindelijk vorm. Na de eerste beelden van vorige week heeft de prent, met Paul Mescal in de hoofdrol, nu ook een eerste trailer gekregen en die ziet er alvast veelbelovend uit. 

Meer krantenkoppen in België

Expo Not Forgotten van Yves Delplace in Talbot House in Poperinge

In het Talbot House kan momenteel een nieuwe tijdelijke tentoonstelling in de Concert Hall ontdekken. De Ieperse kunstenaar Yves Delplace stelt enkele van zijn werken tentoon tijdens de expo Not Forgotten.
The post Expo Not Forgotten van Yves Delplace in Talbot House in Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Treinverkeer in Frankrijk vanaf morgen weer normaal, sabotages aan TGV-spoornet opgeëist in anonieme e-mail

Vanaf morgenochtend zou het treinverkeer op de Franse hogesnelheidslijnen weer normaal moeten verlopen. Spoorwegmaatschappij SNCF meldt dat de schade hersteld is na de grootschalige sabotages van donderdagnacht. Die zijn ondertussen opgeëist door een "onverwachte delegatie" in een anonieme e-mail. Daarin wordt zware kritiek geuit op de Olympische Spelen in Parijs. Maar wie er precies achter de acties zit, blijft onduidelijk.

Lees meer »

Alle gecoöpteerde senatoren zijn bekend, alleen Vooruit vaardigt niemand af

Nu ook Vlaams Belang heeft bevestigd dat voormalig Kamerlid Hans Verreyt wordt voorgedragen als gecoöpteerd senator zijn alle namen van de gecoöpteerde senatoren bekend. Alleen de Vlaamse socialisten van Vooruit vaardigen geen gecoöpteerde senator af; partijvoorzitter Conner Rousseau had dat beloofd omdat hij zo wil duidelijk maken dat de Senaat beter wordt afgeschaft.

Lees meer »

Benjamin is letterlijk benjamin op Lijst Burgemeester

Deze week stellen we het laatste nieuwe gezicht van Lijst Burgemeester voor: Benjamin Derudder (26), bachelor grafische en digitale media, betrokken Houtavenaar en begaan met het jeugdwerk in de gemeente. “Het fijne aan LB, is dat er verschillende generaties op de lijst staan.”
The post Benjamin is letterlijk benjamin op Lijst Burgemeester appeared first on KW.be.

Lees meer »