KIJK. “Geloof me, jullie kunnen me niet raken”: woedende Djokovic zet boeroepers op Wimbledon stevig op hun nummer

Novak Djokovic bereikte maandagavond probleemloos de kwartfinales op Wimbledon door de Deen Holger Rune in drie sets (6-3, 6-4, 6-2) te verslaan. Toch was er achteraf van feeststemming geen sprake bij de 24-voudige grandslamwinnaar. Hij was woedend dat een deel van het publiek hem tijdens zijn partij had uitgejouwd. “Het was respectloos en dat accepteer ik niet.” 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Hollywoodacteur Vin Diesel is special guest tijdens optreden van Dimitri Vegas en Like Mike op Tomorrowland

Hollywood op bezoek op Tomorrowland. De Amerikaanse acteur Vin Diesel (57), onder meer bekend van ‘The Fast and The Furious’-franchise, is zaterdagavond opgedoken op het festival in Boom. Helemaal onverwacht is dat niet: in een gesprek met HLN had Dimitri Vegas (42) het nieuws aangekondigd, al was het toen nog niet duidelijk of het effectief zou lukken. Wél dus. Vin

Lees meer »

Weervrouw worden was haar reddingsboei, zegt Jacotte Brokken (31): “Daarvoor was mijn leven vooral vallen en opstaan”

Ze noemt zichzelf een onverbeterlijke flapuit. Maar eigenlijk is Jacotte Brokken (31) al van kleinsaf aan op haar hoede. “Als kind werd ik gepest, uitgesloten. Onbewust blijf ik daardoor aftasten welke Jacotte ik mag zijn.” Maar in de Italiaanse Alpen kan de weervrouw al snel gewoon zichzelf zijn. Een onverschrokken vrouw die doorzet. Ondanks de pijnlijke wonden op haar voeten.

Lees meer »

Vrouw trekt bloemen uit bloembakken en viseert daarbij hele straat in Oostende

In Oostende trekt een vrouw vrijwel elke dag de bloemen uit de bloembakken bij verschillende bewoners in de Cairostraat, aan de rand van de stad. De vrouw werd ondertussen herkend op camerabeelden en werd ook aangesproken. “We dachten dat het daarmee zou stoppen, tot deze morgen”, klinkt het bij buurtbewoner Corinne Plovier (67).
The post Vrouw trekt bloemen uit

Lees meer »

Code oranje houdt aan in Franse vakantiegebieden

In Frankrijk geldt in twaalf departementen nog steeds code oranje, meldt weerdienst Météo France. In Bouches-du-Rhône, waar Marseille de Olympische zeilwedstrijden organiseert, is het extreem heet. Ook in Vaucluse, Alpes-de-Haute-Provence, Hérault, Gard, Var, Alpes-Maritimes en Corsica waarschuwen ze voor hitte.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Berlijn “laat zich niet intimideren” door nucleaire dreigementen Poetin – Prominente Russisch mensenrechtenactivist verdwenen uit cel

Berlijn zegt dat het zich “niet zal laten intimideren” na dreigementen van de Russische president Poetin om de productie van nucleaire middellangeafstandsraketten herop te starten. Daarnaast blijkt de prominente Russisch mensenrechtenactivist Oleg Orlov (71) verdwenen te zijn uit de Russische cel waar hij in voorarrest zat. Met zijn organisatie ‘Memorial’ won hij in 2022 nog de Nobelprijs voor de Vrede.

Lees meer »