KIJK. “Echt waar? Jippie!”: manager verrast Laura Tesoro met nieuws over nominatie voor ‘Zomerhit’

Laura Tesoro (27) is genomineerd voor ‘Zomerhit’ met haar Engelstalige versie van ‘Oya Lélé’. Dat nieuws kreeg ze na één van haar zomershows te horen van haar manager. Op videobeelden is te zien dat de zangeres heel gelukkig is en het uitschreeuwt: “Echt waar?! Jippie, wij gaan dansen op Zomerhit!” 

Meer krantenkoppen in België

Randstad-oprichter en miljardair Frits Goldschmeding overleden

De Nederlandse miljardair en oprichter van uitzendconcern Randstad Frits Goldschmeding is op 90-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Randstad maandag gemeld. Goldschmeding behoorde al jaren tot de rijkste Nederlanders. In de Quote 500 stond hij vorig jaar op de derde plek met een vermogen van 5,8 miljard euro.

Lees meer »

“Dit is een kutsituatie”: Marten Van Riel haalt in videoboodschap aan fans stevig uit na “respectloze” beslissing om triatlon uit te stellen

De beslissing om de olympische triatlon uit te stellen, schiet duidelijk in het verkeerde keelgat bij Marten Van Riel. Onze landgenoot reageert nu ook in een videoboodschap aan zijn supporters snoeihard. “Een schandaal voor het triatlon”, noemt Van Riel het. Eerder op de dag was hij al niet mals voor de organisatie in een reactie op Instagram.

Lees meer »

Belgen in actie

Team Belgium trekt met de grootste naoorlogse delegatie naar de Olympische Spelen in Parijs. Verspreid over twee weken verdedigen 166 atleten de Belgische kleuren. Wie komt wanneer in actie?

Lees meer »

Zwaantjes Roller Club aan het feest na een geslaagd EK op de piste: “Echt genieten, met familie en vrienden om je heen”

Op de nationale feestdag, de slotdag van het pistetornooi op het EK skeeleren in Zandvoorde, won Bart Swings de Europese titel op de puntenkoers over vijf kilometer. Eerder al bezorgden Fran Vanhoutte bij de seniores en junior Lyssa Vansteenkiste Zwaantjes Roller Club als organisator een delirium met twee keer goud.
The post Zwaantjes Roller Club aan het feest na

Lees meer »

Crèmerie Georges al 60 jaar vaste waarde op Zeedijk in De Panne: Nostalgie én topkwaliteit op een heerlijk hoorntje

Op de Zeedijk is Crèmerie Georges een gevestigde waarde onder ijsjeseters. Gestart met vijf smaken, zijn dat er vandaag vijf keer zo veel. Astrid Leplae vernieuwt dit aanbod regelmatig, onder het goedkeurend oog van Michel Casteleyn, de zoon van wijlen Georges.
The post Crèmerie Georges al 60 jaar vaste waarde op Zeedijk in De Panne: Nostalgie én topkwaliteit op

Lees meer »

Eigenlijk kan ze nu al rentenieren: zoveel verdient Adele met haar concerten in München

Adele (36) heeft kosten noch moeite gespaard voor haar concertreeks in het Duitse München. Vanaf vrijdag staat de superster tien keer in een speciaal voor haar gebouwd stadion, met als opvallendste snufje het grootste en duurste videoscherm óóit. Tegelijkertijd brengt haar passage in München ook veel geld ín het laatje. Wat mogen haar fans verwachten? Wat staat er op haar

Lees meer »

Mogelijke doorbraak in het onderzoek naar de vermiste Franse tiener Lina (15): “Vermoedelijke ontvoerder pleegde zelfmoord”

Het onderzoek naar de vermiste Franse tiener Lina (15) is opnieuw heropend. Dat melden verschillende Franse media. Enkele dagen geleden werden er DNA-sporen van het vermiste meisje gevonden in de auto van haar vermoedelijke ontvoerder, die zelfmoord zou hebben gepleegd nadat zijn auto in beslag was genomen. Er zijn ook graafwerken gestart om het lichaam van het tienermeisje terug te

Lees meer »