Jongen (17) filmt hoe hij mindervalide man mishandelt aan bibliotheek van Hasselt: slachtoffer zwaargewond

Een 17-jarige jongen heeft afgelopen weekend een mindervalide man zwaar mishandeld aan de bibliotheek van Hasselt, bij de hoek van de Badderijstraat en het Kolonel Dusartplein. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Het slachtoffer raakte zwaargewond, de minderjarige moest voor de jeugdrechter verschijnen. Volgens getuigen legde de dader de feiten zelf vast op camera. 

Meer krantenkoppen in België

“Ik had dat meisje op die foto eerst niet herkend. Bleek het onze dochter te zijn”: prins Laurent over de vakantie en de Instagram van zijn zoon Aymeric (18)

Prins Laurent spendeert zijn zomer voorlopig in Tervuren, hij heeft het te druk om zijn gezin en ouders te vervoegen op vakantie in Zuid-Frankrijk. Wie zich echt uitleeft in zijn vakantie, is zijn zoon prins Aymeric (18). Hij geniet van het jetsetleven in Saint-Tropez. “Al moet hij die feestjes wel zelf betalen en werkt hij daarvoor als bediening in een

Lees meer »

Bedwantsen gevonden in Kazou-kampplaats Heibrand in Westmalle: “Vakantie van West-Vlaamse jongeren verplaatst naar Bokrijk”

In jeugdverblijfcentrum Heibrand in Westmalle zijn gisteren levende bedwantsen gevonden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en het nieuws is ons bevestigd. Op dat moment was een groep West-Vlaamse deelnemers van een Kazou-kamp voor Jongeren met Bijzondere Aandacht vanop die plek huiswaarts vertrokken. De vakantie van een groep die nog niet was aangekomen, werd geannuleerd. Voor die jongeren is intussen een

Lees meer »

Zwaantjes Roller Club aan het feest na een geslaagd EK op de piste: “Echt genieten, met familie en vrienden om je heen”

Op de nationale feestdag, de slotdag van het pistetornooi op het EK skeeleren in Zandvoorde, won Bart Swings de Europese titel op de puntenkoers over vijf kilometer. Eerder al bezorgden Fran Vanhoutte bij de seniores en junior Lyssa Vansteenkiste Zwaantjes Roller Club als organisator een delirium met twee keer goud.
The post Zwaantjes Roller Club aan het feest na

Lees meer »

Barco blijft strijdvaardig nu vergunning voor windturbine in Beneluxpark is vernietigd: “Tweede zit is haalbaar”

Barco betreurt de vernietiging door de Raad voor Vergunningsbetwistingen van de vergunning voor een windturbine op haar bedrijfssite te Kortrijk, maar rekent op een nieuwe vergunning van de Vlaamse Regering in tweede zit. “Dit is een sterk dossier”, zegt projectleider Kurt Verheggen. De Vlaamse regering heeft nu drie maanden de tijd om een beslissing te nemen.
The post Barco

Lees meer »

Luc Bellings zoekt de beste Brusselse wafel aan de kust en deelt twéé perfecte scores uit: “Een omweg naar deze badplaats waard”

Ook in hartje zomer kan een warme Brusselse wafel heerlijk smaken. Daarom prijken ze ook aan de kust op alle mogelijke menukaarten. Maar waar vind je nu de allerlekkerste? Luc Bellings bezocht vijf adressen tussen Knokke en De Panne en deelde zelfs twee keer (!) een 10 op 10 uit: “Waarvan één topper zelfs voor de spotprijs van 3 euro.”

Lees meer »