INTERVIEW. Antwerp-aanwinst Tjaronn Chery keerde terug voor zijn zieke zoontje: “Toen ik nog in Israël zat, voelde ik me machteloos”

“Spreek ik nu met de clubeigenaar of met een zwerver, ik blijft altijd mezelf.” Maak kennis met Antwerp-aanwinst Tjaronn Chery (36), straatjongen die openhartig zijn verhaal doet. “Mijn zoontje kreeg geen lucht. Van het ene ziekenhuis ging het naar het andere.” 

Meer krantenkoppen in België

Alina Mina (2) komt in water terecht en overlijdt in Nederland: “Ik riep nog dat ze wakker moest worden”

Vrijdagmiddag raakte een tweejarig meisje uit Oostende vermist in de Nederlandse gemeente Nieuwkoop. Het meisje werd na een grote zoekactie levenloos teruggevonden in een sloot in de nabijheid van het huis van de ouders van Belal Ghairat (38), de papa van het meisje. De man was er met zijn gezin op familiebezoek. “Met haar dood verdween een stuk van ons

Lees meer »

Raf Van Brussel leeft al drie maanden met een stoma: “Financieel kan ik me niet veroorloven nog langer thuis te zitten”

“Heel spannend, optreden met een stoma.” JOE-presentator Raf Van Brussel (53) stond dinsdag op het podium van ‘Tien om te zien’ in Westende met zijn voormalige band Sunny Side Up, maar het waren vooral gezondheidsperikelen die voor zenuwen zorgden. Voor het eerst praat hij zonder schroom over zijn darmperforatie, leven met een stoma en de gevolgen voor zijn carrière na

Lees meer »

Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche ziet af van nieuwe ambtstermijn als burgemeester

Vandaag pakt Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche uit met een verrassende mededeling. Hoewel hij zich de voorbije maanden sterk geëngageerd en gemotiveerd profileerde om zich opnieuw in de strijd te gooien voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober, deelt hij vandaag mee dat hij verzaakt aan een nieuwe ambtsperiode als burgemeester.
The post Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche ziet af van

Lees meer »

‘t Bakkerietje in Roeselare sluit na 43 jaar de deuren: “Ik zal waarschijnlijk niet naar buiten kijken wanneer ze het hier slopen”

Annemie De Smet (62) en Marnix Vincke (67) hielden zondag voor het laatst ’t Bakkerietje in Roeselare open. Na 43 jaar komt er zo een einde aan de bekende zaak langs de Brugsesteenweg. “De laatste vijf jaar was ik elke dag open. Ik wou de klanten altijd helpen”, aldus Annemie.
The post ‘t Bakkerietje in Roeselare sluit na 43

Lees meer »

Laatste waterzuiveringsinstallatie van Limburg komt in Diepenbeek

Aquafin gaat een rioolwaterzuiveringsinstallatie bouwen in Diepenbeek. Op termijn moet die het rioolwater van 20.000 inwoners zuiveren. Vandaag gebeurt dat nog in Hasselt, maar die installatie is zo zwaar belast, dat uitbreiden niet mogelijk is. Volgens Aquafin wordt de installatie de laatste in Limburg en zal ze in 2027 operationeel zijn.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische drone viseert rijdende wagen: twee Hezbollah-leden gedood

Bij een Israëlische droneaanval op Libanon zijn twee Hezbollah-leden gedood. Dat meldt het Libanese nieuwsagentschap NNA. Het gaat om Abbas Hijazi en Abbas Salami. De drone viseerde vorige nacht hun rijdende wagen nabij het dorp Meiss Ej Jabal, aan de grens met Israël. Een motor naderde het voertuig en werd ook aangevallen. Lees hier de ontwikkelingen van de afgelopen dagen

Lees meer »

Mysterieus paradijs waar ze hun miserie vergeten: dit is Roc Agel, het buitenverblijf van Albert en Charlene van Monaco

Prins Albert (66) komt er herbronnen, prinses Charlene (46) bracht er de lockdown en haar herstel door, prinses Stéphanie (59) verzorgde er circusolifanten en Rainier III en Grace maaiden er hooi en stonden er achter het fornuis. Hun toevluchtsoord Roc Agel is zowat de enige plek op aarde waar de Grimaldi’s zichzelf kunnen zijn. Prinses Grace noemde het zelfs de

Lees meer »