In Geel haalt politie 3 opgedreven bromfietsen uit het verkeer: 1 ervan haalde tot 98 kilometer per uur

Na klachten van buurtbewoners heeft de politie in Geel extra controles gehouden op bromfietsen in het verkeer. 3 opgedreven bromfietsen werden uit het verkeer gehaald, 2 daarvan haalden snelheden van 90 en 98 kilometer per uur. Er werden ook processen-verbaal opgesteld. 

Meer krantenkoppen in België

Hanne, Marthe en Julia treden voor het eerst in de K3-geschiedenis op tijdens LGBTQ-festival: “Het plaatje klopt gewoon”

Vandaag zullen Hanne, Marthe en Julia van K3 voor de allereerste keer ooit in de geschiedenis van K3 aanwezig zijn tijdens Canal Pride in Amsterdam. Op een rondvarende boot doorheen de kanalen van de stad zullen de meiden bekende iedjes als ‘Alle Kleuren’, ‘Waterval’ en ‘Oya Lélé’ zingen. Uiteraard zullen ze hun beroemde regenboogjurk op deze feestelijke dag aantrekken. Reporter

Lees meer »

30 dode vissen in Zwalm door warmte, lage waterstand en vervuiling

Brandweermensen hebben in Meilegem, bij Zwalm, zo’n 30 dode vissen uit het water gehaald. Ze probeerden andere dieren te redden door extra water in de oude Scheldearm te spuiten. Zuurstofgebrek en het vele eendenkroos zijn enkele van de oorzaken van de vissterfte. "Ook vervuiling speelt een rol, een structurele oplossing is op dit moment te duur", zegt schepen Patrick Moreels

Lees meer »

Jonas (30) en Florence (24) uit bed gebliksemd tijdens nachtelijk onweer in Beselare: “We werden gewekt door een enorm kabaal van brekend glas en vallende brokstukken”

Jonas Desmet (30) en Florence Desimpelaere (24) kwamen woensdagnacht met de schrik vrij toen de bliksem insloeg vlakbij de slaapkamer op hun hoeve in het West-Vlaamse Beselare.
The post Jonas (30) en Florence (24) uit bed gebliksemd tijdens nachtelijk onweer in Beselare: “We werden gewekt door een enorm kabaal van brekend glas en vallende brokstukken” appeared first on KW.be.

Lees meer »